Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

3ο Σύστημα Προσκόπων Χαλανδρίου: Έναρξη νέας Προσκοπικής Περιόδου


Την Κυριακή 27 Σεπτέμβρη πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη δράση για την έναρξη της νέας χρονιάς στη ρεματιά του Χαλανδρίου. Σε αυτή τη δράση τα μεγαλύτερα Λυκόπουλα αποχαιρέτησαν την φαντασία της Αγέλης και εισήλθαν στην περιπετειώδη Ομάδα Προσκόπων. Αντιστοίχως οι μεγαλύτεροι Πρόσκοποι εισήλθαν στην Κοινότητα των Ανιχνευτών για να συνεχίσουν την Προσκοπική τους πορεία με μεγαλύτερες δράσεις αλλά και κοινωνική προσφορά.

Με την ολοκλήρωση της μικρής αλλά σημαντικής δράσης, μεταβήκαμε στην Εστία μας για τον Αγιασμό της νέας χρονιάς από τον Ιερέα του Ι.Ν Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Μας τίμησαν με την παρουσία τους γονείς, φίλοι, μέλη των Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου, καθώς και η Δημοτική σύμβουλος κα Κατούφα.

Με τη ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις εταιρίες Ολυμπιακή Ζυθοποιία και Makro Cash &; Carry για τη στήριξη που μας παρείχαν στην καλοκαιρινή μας εκδήλωση BBQ, καθώς και τους Δήμους Σικυωνίων, Ζαγορίου, Παξών και Μεγαλόπολης για τη βοήθεια κατά τη διάρκεια των θερινών μας εξορμήσεων.

Το Σύστημα μας συνεχίζει και φέτος την πλούσια δράση του με τις ώρες συγκεντρώσεων να παραμένουν αμετάβλητες συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά.

- Αγέλη Λυκοπούλων 7 - 11 ετών / Σάββατο 11.30-13.00

- Ομάδα Προσκόπων 11 - 15 ετών / Σάββατο 17.30-19.00

- Κοινότητα Ανιχνευτών 15 - 18 ετών / Ευέλικτο πρόγραμμα λόγω σχολικών υποχρεώσεωνΜε Εκτίμηση

O Αρχηγός Συστήματος
Δημοσθένης Μαθιόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου