Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΕΧΘΕΣ: ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ" (ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ)


Η πλειοψηφία του δήμου έχει σοβαρό πρόβλημα συνοχής.

Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος της διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ και η αποχώρηση όλων (πλην μίας από ό,τι φάνηκε) των κορυφαίων στελεχών της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ από αυτόν, όπότε χρειαζόντουσαν επειγόντως κάτι να τους συσπειρώσει, έστω και προσωρινά.

Και το κάτι αυτό - όταν είσαι καργαριστερός - είναι ο αντίπαλος.

Έτσι, ήρθαν εχθές, πρώτη συνεδρίαση μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα του Αυγούστου - το οποίο κατήγγειλε και αυτό ο δήμαρχος στο παραλήρημά του ως συνήθεια που εκείνοι δεν έχουν, διότι είναι δουλευταράδες - και εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα, όπως θα δούμε στην συνέχεια.

Την αρχή έκανε ο Γερολυμάτος ο οποίος "ενώ δεν έχει χρόνο να ασχολείται με αυτά, αφού δουλεύει πολύ " - όπως τόνισε - έκανε επίθεση στην Πλατεία, την οποία κατηγόρησε για παραπληροφόρηση για αυτή την ανάρτηση που έγινε ακριβώς έναν μήνα πριν και η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ:
 
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ! 

Εχθές λοιπόν ο Γερολυμάτος και η Χριστούλη αποφάσισαν όχι μόνο να διαψεύσουν - ετεροχρονισμένα - την είδηση αλλά να απειλήσουν και τον Νταβία με μήνυση αν δεν αποκαλύψει στο δημοτικό συμβούλιο ποιος εργαζόμενος μετέφερε στην "ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ" - όπως αποκάλεσε σε δημόσια συνεδρίαση την Πλατεία η Χριστούλη - για το "ανύπαρκτο" γεγονός.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΟΦΑΝΗΣ: Να τσιμπήσει ο Νταβίας και να "δώσει" τον εργαζόμενο που τόλμησε βορά στα χέρια της πρωτηφορά ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ και ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗΣ διοίκησης του δήμου.

Στην συζήτηση παρενέβει - παίρνοντας βεβαίως τα κομμάτια του χρόνια τώρα πολιτικού του συνεργάτη από τότε που τπου έκανε την καταγγελία / πάσα  - Γερολυμάτου και ο "ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ" Μύρωνας Ανδριανάκης, ο οποίος ανέπτυξε μια πολύ "περίεργη" θεωρία που λέει ότι "εκείνος πάντα το έλεγε ότι όταν εκλέγεται κάποιος δημοτικός σύμβουλος πρέπει να σταματήσει να γράφει και να εκφέρει δημόσιο λόγο εκτός δημοτικών οργάνων όπου υποχρεούται μόνο (κατά τις αξίες του Μύρωνα)  να θέτει την άποψή του στην κρίση των .... πολιτικών του αντιπάλων".
Λες και το δημοτικό συμβούλιο είναι ΚΟΜΜΑ (ή συμμορία) με κλειστές εσωτερικές διαδικασίες και ... ομερτά.

Και ο Νταβίας βέβαια μάσησε στην επίθεση και ....

"Πάρτε το απόφαση, η Πλατεία θα γράφει και θα αναδεικνύει τις καταγγελίες των αδικούμενων εργαζομένων και δημοτών. Με αυτή την δέσμευση απέναντι στους λίγους που μας ψήφισαν πήραμε την έδρα στο δημοτικό συμβούλιο και αυτό κάνουμε. Η δημοσιογραφία έτσι γίνεται και η θεωρία του Μύρωνα ότι ο δημοσιογράφος μόλις γίνει αιρετός πρέπει να σταματάει να είναι δημοσιογράφος δεν με αφορά, όπως δεν αφορά δεκάδες δημοσιογράφους που έχουν εκλεγεί", φέρνοντας ως παράδειγμα τον Γιώργο Καραμέρο.
"Στείλτε διάψευση για την είδηση στην οποία αναφερόσαστε, αν δεν είναι ακριβής. 
Αλλά δεν στείλατε - γιατί θα γίνετε ρεζίλι στους εργαζόμενους της καθαριότητας που έζησαν το περιστατικό και ερχόσαστε εδώ  να απασχολήσετε το δημοτικό συμβούλιο της πόλης."

Σε έξαλλη κατάσταση η Χριστούλη ΑΠΕΙΛΗΣΕ τον Νταβία δημόσια με μήνυση και συνέχισε την επίθεση στην Πλατεία με αναφορά στο ΡΕΠΟΡΤΑΖ για τις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.
 "Έγραψες ότι εγώ δήλωσα στο facebook ότι φεύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα σε κάνω, θα σε δείξω, θα σε μηνύσω (ή θα σου κάνω μήνυση, δεν το συγκρατήσαμε ακριβώς) που  γράφεις ψέματα."

ΝΤΑΒΙΑΣ:  Δεν το έγραψες;
ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ: ΟΧΙ ΠΟΤΕ , ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

Θα δούμε σε λίγο αν έγραψε η Πλατεία ψέματα - δικαίωμά της βέβαια να αλλάξει γνώμη, δεν είναι άλλωστε η μόνη - για να αξιολογήσουμε όμως την αξιοπιστία των διαψεύσεων της Χριστούλη και πώς αντιλαμβάνεται τον ρόλο της ως αντιδημάρχου και την ευθύνη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ απέναντι στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης και τους δημότες.

ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΜΙΛΑΓΕ.
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
 Και δια αυτού σε όλους τους δημότες.

Την συγκροτημένη επίθεση - απόπειρα συσπείρωσης του σκορποχωριού - έκλεισε ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος, ο οποίος εκτόξευσε απειλές κατά της Πλατείας και του Νταβία  αναφερόμενος όμως σε αυτά που πραγματικά τους ενόχλησαν και που είναι ΣΟΒΑΡΑ (γιατί τα άλλα του Γερολυμάτου και της Χριστούλη είναι ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ).

Στα "ψέματα" και τις "συκοφαντίες" - όπως είπε - που γράφει η Πλατεία για τους παιδικούς σταθμούς και τα αθλητικά προγράμματα του δήμου.

Τώρα πώς είναι ψέματα ότι ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ, πώς λέγεται τέτοιο πράγμα, μόνο εκείνος θα μπορούσε αντί να απολογηθεί να βγει και επιτιθέμενος.

Γιατί πολλά μπορείς να διαψεύσεις.
Αλλά ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.
Είναι αμείλικτοι και αδιάψευστοι.

Και το τελευταίο μέρος της επίθεσης από τον δήμαρχο;

Τα αθλητικά προγράμματα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.
Γράφουμε ψέματα σου λέει ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Και αυτό - κατά την γνώμη τους - είναι η αλήθεια.

ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ή "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ".
Δεν είμαστε εδώ για να δικαιολογούμε την διοίκηση.
ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ.

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!

Είμαστε εδώ για να την πιέζουμε να κάνει την δουλειά της!
Αυτός είναι ο ρόλος μας.

Στους ισχυρισμούς του δημάρχου - που αφορούν ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΕΜΑΤΑ θα επανέλθουμε με επόμενη ανάρτηση αναλυτικά.

Αφού πρώτα τακτοποιήσουμε λίγο τα ζητήματα της αξιοπιστίας όσων είχαν το ΘΡΑΣΣΟΣ να μας απειλήσουν ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΙ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ.

ΥΓ: ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΑ ΓΙΑ ΤΑ "ΨΕΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου