Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΜΑ ΗΘΕΛΕ ΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ! ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ!

Δελτίο τύπου του δημάρχου ευχαριστεί το βιβλιοπωλείο ΕΥΡΙΠΙΔΗ για την κοινωνική του ευαισθησία, γιατί τους έδωσε 30 δωροεπιταγές να μοιράσουν - με τις γνωστές για την διαφάνειά τους διαδικασίες Ρούσσου - Χριστούλη - Γερολυμάτου - στους παραταξιακούς τους φίλους.
Εξαγορά συνειδήσεων και χυδαία μικροπολιτική το λέμε αυτό εμείς οι .... αυριανιστές με τις κωλοφυλλάδες, αν δεν επιλέγονται οι ωφελούμενοι με καθορισμένα και διαπαραταξιακά διαφανή κριτήρια και καλούμε τις επιχειρήσεις του Χαλανδρίου να μην γίνονται ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ σε τέτοια παιχνίδια με οφθαλμοφανές ΜΙΚΡΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ περιεχόμενο.

Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ είναι - θυμίζουμε - εκείνο το βιβλιοπωλείο που πέρυσι το καλοκαίρι το είχαν κλειστό κάθε απόγευμα ομάδες καργαριστερών με τον - τότε - υποψήφιο δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο αρχηγό, επειδή είχε απολύσει - ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ - μια υπάλληλό του.

Και που πήγε ο τότε υποψήφιος και νυν δήμαρχος να πει τον ιδιοκτήτη του ότι θα κρατάνε κλειστό το μαγαζί όσο δεν επαναπροσλαμβάνει την υπάλληλο και να την βάλει να κάθεται, αν δεν την θεωρεί κατάλληλη για την δουλειά.
(Αυτό να το ξέρετε εσείς εργαζόμενοι του δήμου - δεν χρειάζεται να αποδίδετε στην δουλειά σας κατά την σημερινή διοίκηση. Μπορείται να κάααααθεστε).
Διαβάστε το δελτίο τύπου του Δημάρχου. Βέβαια ένα συγνώμη προς το μαγαζί ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
Ούτε αντιλαμβανόμαστε - εμείς οι ευφάνταστοι - τι θα γινόταν και φέτος στην αρχή της σχολικής περιόδου, εποχή που τα βιβλιοπωλεία βγάζουν τα σπασμένα της χρονιάς, αν δεν έδινε την δωρεά ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ.


Να δεις πώς το λένε μωρέ αυτό στην πιάτσα, πώς το λένε ....

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Κοινωνική προσφορά με ευαισθησία από τα βιβλιοπωλεία Ευριπίδης 

Τριάντα (30) δωροεπιταγές αξίας 30 ευρώ έκαστη, για την αγορά ειδών συναφών με την σχολική περίοδο, πρόσφεραν τα βιβλιοπωλεία Ευριπίδης σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλανδρίου και τις Κοινωνικές δομές του σε συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, ενόψει της σχολικής χρονιάς 2015 - 2016. Η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την ευαισθησία των βιβλιοπωλείων Ευριπίδης.

Οι οικογένειες στις οποίες δόθηκαν οι επιταγές ανήκουν στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές δομές του δήμου Χαλανδρίου (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Συσσίτιο & Κοινωνικό Φαρμακείο). Η επιλογή των οικογενειών έγινε βάση κριτηρίων που προέκυψαν από την εξέταση κοινωνικών λειτουργών και ψυχολόγων. Οι ωφελούμενες οικογένειες μπορούν να εξαργυρώσουν τις δωροεπιταγές στα καταστήματα Ευριπίδης μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Χαλανδρίου

Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου ευχαριστώ τα βιβλιοπωλεία ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ για την ευγενική προσφορά δωροεπιταγών για σχολικά είδη σε παιδιά ευαίσθητων κοινωνικά οικογενειών. Ελπίζω τέτοιες ενέργειες έμπρακτης αλληλεγγύης να βοηθήσουν στην από κοινού αντιμετώπιση των πιο ακραίων συνεπειών της κρίσης που βιώνει η χώρα και οι πολίτες τα τελευταία χρόνια

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου
Συμεών (Σιμος) Ρούσσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου