Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Η "ΑΠΑΝΤΗΣΗ" ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΣΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ κας ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ BLOG ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ

Σήμερα το πρωί, πληροφορηθήκαμε οτι στο blog της δημοσιογράφου κας Νικολακοπούλου, ανέβηκε από την ίδια , είδηση, με άκρως προσβλητικό σχόλιο που αφορούσε τους εργαζόμενους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Υπήρξε άμεση απάντηση από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας.
Αναμένουμε , τόσο την δημόσια ανάρτηση της απάντησης του Προέδρου στο blog της, όσο και την δημόσια ανάκληση του σχολίου της. 
Η απάντηση του Προέδρου της ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ:
Κυρία Νικολοπούλου,
εάν το σχόλιο σας δεν είναι προϊόν χακαρίσματος του blog σας, αποτελεί από μέρους σας χυδαία σεξιστική επίθεση στους εργαζόμενους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εφόσον απευθύνεστε στον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κο Σπίρτζη, προκειμένου αυτός να μην μας "ταλαιπωρεί".
Χωρίς καν να έχει βγει πόρισμα για τα αίτια του συμβάντος, εσείς σπεύσατε να κατηγορήσετε ως σεξουαλικά πεινασμένους τους υπαλλήλους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ!

Παναγιώτης Κολοκοτρώνης
Πρόεδρος ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ
ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Ο προέδρος της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι ο γνωστός συμπολίτης μας Τάκης Κολοκοτρώνης. 

 
Αφού αναδημοσιεύσαμε την είδηση και είδαμε στο fb την απάντηση του κ. Κολοκοτρώνη την ανεβάζουμε για να υπάρχει σφαιρική ενημέρωση του αναγνώστη μας. 
Η απάντηση ακολούθησε ανάρτηση στο Blog της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ με τίτλο "ΧΑΚΑΡΑΝ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ Δ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ."

Η απάντησή ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ το περιστατικού και δεν είναι διάψευση αν και έχει έντονο (και κατά την γνώμη μας αναίτια έντονο) ύφος κατά της δημοσιογράφου που ανέδειξε το περιστατικό και είναι η Ειρήνη Νικολοπούλου.

Η "επίθεσή" του κ. Κολοκοτρώνη  μένει στο σχόλιο της κας Νικολοπούλου, που το επικρίνει (σχόλιο το οποίο εμείς δεν αναδημοσιεύσαμε σημειωτέον διότι πήραμε ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ) .
Αλλά για την ταμπακιέρα, το ίδιο το περιστατικό, το ΣΥΜΒΑΝ δεν λέει τίποτα η απάντηση.
Και μάλιστα αφού αναφέρεται σε "ΣΥΜΒΑΝ" η απάντηση του κ. Κολοκοτρώνη επιβεβαιώνει ότι ΣΥΝΕΒΕΙ αυτό που αποκαλύπτει η δημοσιογράφος.

Τώρα βρε Τάκη (μου επιτρέπεις τον ενικό, γνωριζόμαστε καμιά ....ανταριά χρόνια) ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;
Η ΤΣΟΝΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ .... ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ;
Μια κουβέντα κριτικής  για τους συναδέλφους σου για την κόμπλα που εγινε δεν βρήκες να πεις ως πρόεδρος;
Δεν οφείλουν τουλάχιστον να αναλάβουν τις ευθύνες τους;
Δεν οφείλουν μια απολογία στο επιβατικό κοινό, στον πολίτη που στις 7 παρά τέταρτο το απόγευμα, πήγε με το παιδί του στο ΜΕΤΡΟ και αυτό έβλεπε τσόντα στην οθόνη; 
Δηλαδή εχει επιβεβαιωθεί "χακάρισμα";

Πόσο θα αναπαράγουμε την λογική και την αντίληψη ότι ο συνδικαλιστής καλύπτει το μέλος - ψηφοφόρο του ό,τι μαλακία και αν κάνει και για όλα φταίει .... ο αγγελιοφόρος;
Πόσο ακόμα θα ζητάμε να συγκαλύπτονται τα πάντα αρκεί να μην ξεβολεύονται οι βολεμένοι και πόσο η λογική του "κουκιού στας επόμενας εκλογάς" θα καθορίζει κάθε πράξη μας; 

ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου