Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Γ.Γ. : ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑ



Φίλε μου Άγγελε

Σε χθεσινό δημοσίευμά σου είδα ότι η Περιφέρεια Αττικής επιτελεί σπουδαίο έργο στη λεωφόρο Κηφισιάς, που έχει να κάνει με την ασφάλεια των πολιτών.

Επειδή προσωπικά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στις ικανότητες, την φαντασία και την αποτελεσματικότητα της Περιφέρειας αλλά και του αντιπεριφερειάρχη που βλέπω συχνά να φιλοξενούνται δραστηριότητές του ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, θα σε παρακαλέσω να τους μεταβιβάσεις μία παρατήρηση – πρόταση, στα πλαίσια της ασφάλειας και της προστασίας των ανθρώπων στη συγκεκριμένη λεωφόρο και να δημοσιεύσεις το σχόλιό μου.

Ως γνωστόν, στο ύψος του ΥΓΕΙΑ υπάρχει ένα φανάρι για να διασχίσει κανείς τη λεωφόρο. Το φανάρι αυτό, λογικά, εξυπηρετεί εργαζόμενους στο ΥΓΕΙΑ και στο ΜΗΤΕΡΑ, (κάποιες εκατοντάδες εργαζόμενους), αλλά και τους πολυάριθμους επισκέπτες τους, δηλαδή κάποιες χιλιάδες πεζών ημερησίως. Δυστυχώς, για να διασχίσει κάποιος την λεωφόρο, αναγκάζεται να φτάσει μέχρι το μέσον της λεωφόρου, σε μια νησίδα πλάτους το πολύ ενός μέτρου και να περιμένει εκεί για περίπου ένα λεπτό, μέχρι να γίνει πράσινο και το άλλο ρεύμα της λεωφόρου. Σε ώρες αιχμής, κάποιος μεγάλος αριθμός πεζών συνωστίζεται στο στενό αυτό χώρο περιμένοντας το φανάρι, ενώ δίπλα του περνούν αυτοκίνητα με ταχύτητες μεγαλύτερες των 80 χλμ/ω. Θα συμφωνήσεις ότι είναι τρομακτικό και επικίνδυνο.

Στα 300 μέτρα πιο πάνω υπάρχει μια μεταλλική, λυόμενη πεζογέφυρα, η οποία κάποτε εξυπηρέτησε ανάγκες του Ολυμπιακών Αγώνων, με ελάχιστη έως μηδενική χρήση σήμερα.

Πόσο δύσκολο είναι άραγε και ποιος θα πρέπει να το αποφασίσει, ώστε αυτή η γέφυρα που υπάρχει, απλώς να ξηλωθεί και να μεταφερθεί 300 μέτρα πιο κάτω και να γίνει χρήσιμη;

Φιλικά
Γιώργος Γεωργιάδης


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ: 

Γιώργο δεν είμαι ούτε ταχυδρόμος, ούτε γραμματέας του Καραμέρου ή της Δούρου. 
Απορώ πώς σου ήρθε να ζητήσεις να "μεταβιβάσω" οτιδήποτε.

Και σε ποιο "δημοσίευμά ΜΟΥ" αναφέρεσαι; 
Στο δελτίο τύπου του Καραμέρου;
Για άλλη μια φορά ψιλοΞΕΦΕΥΓΕΙΣ.

Επίσης δεν καταλαβαίνω πώς σου ήρθε να μου  ζητήσεις "ειδικά" να δημοσιευτεί το σχόλιό ΣΟΥ.
Αφού καλά γνωρίζεις ότι παραβιάζεις ορθάνοικτες θύρες.
ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΕ;;;
Με χαρά δεχόμαστε τις απόψεις σου και τις ανεβάζουμε.

Μάλλον είχες βαρυστομαχιά εχθές το βράδυ φίλε.

Επί της ουσίας τώρα: 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ και η παρατήρησή σου για την κεντρική νησίδα ουσιαστικότατη και "to the point".

Και μεταφορά να μην κάνουν της άλλης πεζογέφυρας, μια πεζογέφυρα στο ΥΓΕΙΑ/ΜΗΤΕΡΑ θα μπορούσε να γίνει. 
Δεν είναι δα και το ΡΙΟ - ΑΝΤΊΡΡΙΟ.
Μπορεί να το ζητήσει ίσως και ο δήμος Χαλανδρίου, αν ασχοληθεί με τίποτε άλλο εκτός της Πλατείας και των δημοσιευμάτων της. (Δεν έχει πλάκα που κάθε μέρα ασχολούνται μαζί μας; Θέλω σχόλιο).


Τα γραφεία των αρμοδίων της Περιφέρειας (Περιφερειάρχη - Αντιπεριφερειάρχη)  διαβάζουν την Πλατεία, να είσαι σίγουρος, θα δουν την πρότασή σου, δεν χρειάζεται να τους μεταφέρω τίποτα.
Μας διαβάζουν και στέλνουν καθημερινά τα δελτία τύπου τους τα οποία αναρτώνται.
 Οπότε θα την δουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου