Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΕΝΤΕΛΗ: ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ



Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΔ "ΟΚΠΑ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ" που δημοσιεύει το ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ανακοινώθηκαν οι πίνακες κατάταξης στους παιδικούς σταθμούς της Πεντέλης. (35000 κάτοικοι - απογραφή 2011)

ΕΔΩ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ:

http://enypografa.gr/wp-content/uploads/2015/09/dimos-pentelis-pinakes-katanomis-vrefon-nipion-eetaa-01092015.pdf

Πάνω από 600 παιδιά και πάνω από 50 βρέφη.

Μιλήσαμε πριν λίγο τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο του ΟΚΠΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ κ. ΠΑΛΙΟΔΗΜΟ ΑΓΓΕΛΟ.

Πώς το κάνετε κε Πρόεδρε εσείς δηλαδή και άλλοι δεν μπορούν;

'"Εχουμε ειδικό νομικό πρόσωπο και έχουμε αναλάβει εμείς την διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των δημοτών μας για ΕΣΠΑ αντί αν τους στέλνουμε να πηγαίνουν μόνοι τους στην ΕΕΤΑΑ όπως κάνουν άλλοι δήμοι.
Έτσι υποβάλουμε πάντα πάρα πολλές αιτήσεις στο ΕΣΠΑ, που εγκρίνονται και συνοδεύονται από το αντίστοιχο προσωπικό.
Μπες στο site της ΕΕΤΑ να δεις τις εγκρίσεις και εκεί θα καταλάβεις."

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΨΑΤΕ;

Ναι όλα τα παιδιά πήραμε", μας είπε ο κος Άγγελος Παλαιοδήμος.
Ευχαριστούμε κε συνωνόματε για τον χρόνο σας.

ΣΧΟΛΙΟ: 
Και κατά τα άλλα τον  "συκοφαντούμε"τον υπεύθυνο για τους παιδικούς σταθμούς Χαλανδρίου αντιδήμαρχο κ. Γερολυμάτο, που σε ολόκληρο Χαλάνδρι - με πληθυσμό διπλάσιο της Πεντέλης - μειωσε πάλι την δυναμικότητα και έχει μισές θέσεις στους παιδικούς σταθμούς. 

Και αντί να κοιτάει τι κάνουν οι άλλοι και εξυπηρετούν τους δημότες τους - ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ - φτιαχνει καργαριστερές εναλλακτικές σε συνεταιριστικό - σου λέει - παιδικό σταθμό όπου προεδρεύει του Δ.Σ. και μέσω αυτής της "επαναστατικής" διαδικασίας προστίθενται άλλες 8 (ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ) θέσεις εξυπηρέτησης των Χαλανδραίων.

Διότι ο κος Γερολυμάτος κατάλαβε ότι η αυτοδιαχείρηση και η κοινωνική οικονομία έχουν πεδία εφαρμογής την ΠΑΙΔΕΙΑ και την ΥΓΕΙΑ και όχι την παραγωγική διαδικασία (εκεί είναι δύσκολα τα πράγματα βλέπεις).

Και έχουμε και τον Μύρωνα να μας λέει ότι πρέπει να προτάξουμε την "συναδελφική ομερτά" της διεκδικησης αυτών που δικαιούνται οι συμπολίτες μας και απολαμβάνουν οι συμπολίτες γειτονικών δήμων.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΤΡΑΓΙΚΟ Η ΧΑΛΑΝΔΡΕΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου