Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΜ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ .... ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ:
 
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εχθές στο δελτίο του MEGA έχουμε την γνώμη ότι κατάφερε ΑΠΛΑ, ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ να ορίσει την  γραμμή διαφοροποίησης των συντηρητικών και  προοδευτικών πολιτικών επιλογών που υπάρχουν εντός του πλαισίου του 3ου μνημονίου.

"ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ προτιμούν δίκαιους φόρους και υπεράσπιση της κοινωνκής κατανάλωσης.
Οι συντηρητικοί θέλουν μικρότερο δημόσιο και ιδιωτική κατανάλωση"
ΑΠΛΗ,  ΚΑΘΑΡΗ, ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ  ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ - ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.

"Δεν υπάρχει χώρος για περαιτέρω μείωση του δημοσίου για μας, έχουν χαθεί στην πενταετία 300.000 θέσεις εργασίας, θα καταρρεύσει εντελώς το κράτος πρόνοιας, εμείς σε αυτή την κατεύθυνση θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα όποια ισοδύναμα. ΆΛλη είναι η προτεραιότητα των συντηρητικών που ζητούν να μειωθούν οι φόροι για τους κατέχοντες. Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν μπορώ να συνυπάρξω σε κυβέρνηση με τον ... κο Χατζηδάκη".

Δεν καλύπτει βαθιές ιδεολογικές αναζητήσεις της αριστεράς η χθεσινοβραδινή τοποθέτηση του, μιλάει και σπαστά ελληνικά ο κ. Τσακαλώτος και μου την δίνει, αλλά ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑ νομίζουμε ότι εχθές ήταν ...."ΤΟ ΤΗΕ POINT" (κατά την ταπεινή μας αποψούλα, πάντα).

Η φάτσα του Πρετεντέρη και οι διάολο που του είχαν μπει στο τέλος, άλλωστε, μάλλον επιβεβαιώνει την εκτίμησή μας.

Αν δεν το είδατε, δείτε το στο παρακάτω link.

Και αν βαριέστε πολιτική και Τσακαλώτο, κλείστε τον ήχο και κοιτάτε πώς κάνει ο Πρε την ώρα που ο Τσακ εξηγεί καθαρά αλλά και με επιχειρήματα  ότι .... μεγάλος συνασπισμός ΓΙΟΚ. 
Θα διασκεδάσετε.

 http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=27377&subid=2&pubid=35139706

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 8 Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου