Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ! Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΕΦΑΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Δημοτικά Αθλητικά Προγράμματα προετοιμασίας υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ & Στρατιωτικές Σχολές στο Χαλάνδρι                        
Προγράμματα προετοιμασίας για τα αγωνίσματα του στίβου και της κολύμβησης των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ και τις Στρατιωτικές Σχολές οργανώνει η Διεύθυνση Παιδείας Αθλητισμού & Ν. Γενιάς του Δήμου Χαλανδρίου.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Ν. Πέρκιζας από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατόπιν συνεννόησης με τους προπονητές.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης από Παθολόγο ή Γενικό Ιατρό.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην γραμματεία του κολυμβητηρίου από Δευτέρα έως Παρασκευή: 7:30 έως 20:00 και Σάββατο: 7:30 έως 13:00, Λ. Πεντέλης 146, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6819350, 210 6814328, fax: 210 6821926, email: sports@halandri.gr
ΣΧΟΛΙΟ: Η ΠΙΕΣΗ ΜΑΣ ΕΚΑΜΨΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ - ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Σ. ΓΚΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ, TΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ - ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (γιατί είμαστε καχύποπτοι τρεις μέρες πριν τις εκλογές και λέτε μας εσείς σπαζαρχίδες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου