Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, Η ECO ELASTICA ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΙΕΑΚΟΣ - ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ! ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΤΕ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ";;;




http://ecoelastika.gr/wp-content/uploads/Ecoelastika_11-6-2015.pdf

 "ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΜΙΔΗ ΤΟΥΣ.....
ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ...."

 Από τις θέσεις που διατύπωσε η ECOELASTICA κατά την δημόσια διαβούλευση για τον ΕΣΔΑ του 2015.


Είναι αντίστοιχες με τις θέσεις όλων των ιδιωτικών συμφερόντων στον χώρο της εκμετάλλευσης των υλικών που κρύβονται μέσα στα "σκουπίδια" και που βέβαια  δεν συμφωνούν να τα "εμπορεύονται" οι δήμοι, δηλαδή να μειώνουν τα δημοτικά τέλη που πληρώνουν οι δημότες!

Βεβαίως οι εταιρίες προστατεύουν τα συμφέροντά τους και καλά κάνουν.
Και ζητάνε από τους δήμους να κάνουν την δύσκολη και ακριβή δουλειά για να παίρνουν αυτές τις πρώτες ύλες τσάμπα και να παράγουν ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ.

ΔΛΙΑ ΤΟΥΣ που λέει και ο Λέρτας. ("ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ" ΣΤΑ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΙΚΑ).

Αλλά η δουλειά των διοικήσεων των δήμων και μάλιστα ειδικα αυτών της "Πρώτης φοράς .... κλπ" είναι να λειτουργήσουν έτσι ώστε να παράξουν ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ και να λειτουργήσουν με κύριο γνώμονα το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

Και αν παλιά, οι άλλοι "απέτυχαν" όπως λέει η ECOELASTICA, να έχει η αυτοδιοίκηση "επιχειρηματική δραστηριότητα" γιατί ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ, αφού δεν το πίστευαν και ήταν με το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ (διότι οι άλλοι ήταν και είναι οι ανθρώποι ΔΕΞΙΟΙ κανονικοί, δεν προσπαθούν να γίνουν δεξιοί σαν τούτους τους νέους), μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ.

Ότι η διοίκηση της "Κουρασικής Αριστεράς" είναι η καλυμμένη  συνέχεια της διοίκησης Κουράση σε όλους τους βασικούς τομείς άσκησης πολιτικής στον δήμο Χαλανδρίου εμείς το γκαρίζουμε δύο χρόνια.

Ότι πλέον βγάζουν όμως και τις μάσκες τους απέναντι στην αριστερά, τους σχεδιασμούς της και τα μεγάλα αυτοδιοικητικά της προτάγματα, όπως αυτά διατυπώθηκαν στις δημοτικές εκλογές του 2014 γεννάει ερωτηματικά για την σκοπιμότητα, τους σχεδιασμούς και την τακτική που έχουν επιλέξει για να "περάσουν" τις επιλογές τους που είναι η εφαρμογή των πολιτκών στις οποίες απέτυχε η διοίκηση Κουράση και όχι βέβαια οι πολιτικές που έχει διατυπώσει επίσημα η αριστερά και για τις οποίες εμείς φωνάοζυμε πριν διατυπωθούν επίσημα από την αριστερά.

ΓΙΑΤΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ να διακινούν μέσα από το site του δήμου τα "επιτεύγματα" και τις αφίσες της ECO ELASTICA την ώρα που υποτίθεται ότι στηρίζουν την φιλοσοφία του δικού μας (κοινού)  Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων ή τον Περιφερειακό Σχεδιασμό της Δούρου, που μιλάει για κέντρα διαλογής, για κέντρα εναλλακτικής διαχείρισης και έσοδα από τα ανακυκλώσιμα (και όχι μόνο) υλικά.

Αναγνώστη μου αν αυτό που κρύβεται πίσω από την προβολή των επιτευγμάτων του ιδιωτικού τομέα στην ανακύκλωση ελαστικών δεν εντάσσεται σε πολιτικό σχεδιασμό προετοιμασίας της τοπικής κοινής γνώμης που αποκαλύπτει κρυφές πολιτικές ατζέντες ιδιωτικοποίησης, τότε οι άνθρωποι που μας διοικούν είναι  επικίνδυνα ανεπαρκείς για να υπερασπιστούν τις τομές που απαιτεί ο νέος περιφερειακός και τοπικός σχεδιασμός διαχείρισης των απορριμμάτων..

Οι διαβαστεροί αλλά κυρίως οι διαβ- αρι- στεροί, τα μέλη των ομάδων αυτοδιοίκησης των ΟΜ - ΒΡΟΜ - ΜΠΡΟΥΜ - ΝΕ - ΟΧΙ κλπ που αρνούνται να διαλεγούν με άλλες απόψεις, ας διαβάσουν αυτό:

Απάντηση της ECOELASTIKA στο νέο σχέδιο Εθνικού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ) το οποίο τέθηκε σε διαβούλευση στις 2 Ιουνίου 2015.

 Αυτά θαυμάζει και διαφημίζει ο δήμος Χαλανδρίου! 

 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ........... ΑΡ????? ΚΑΠΑΜΑ!

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΤΑΝ ....... ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΜΑΣ!
Να γιατί την πέσανε όλοι οι φανεροί αλλά και οι  κρυφοί νεοφιλελέδες στην ΦΛΥΑ και το πείραμα που στήσαμε, κάποτε!

Διότι η επιχειρηματικότητα της αυτοδιοίκησης είναι Η ΜΟΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου