Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΙΠΝΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ - ΤΟΥ ΝΑΣΟΥ ΒΑΚΑΛΗ

Ο ΝΑΣΟΣ ΒΑΚΑΛΗΣ



Για την δημιουργία του θα ακούσατε σε πολλά "έγκυρα" μέσα.

Εμείς - εδώ από την Πλατεία - κάνουμε αυτή την ανάρτηση για να θυμήσουμε στους παλαιότερους και ειδικά στους "ΑΣΩΤΟΥΣ" αλλά και να μάθουν οι νεώτεροι και οι παλαιότεροι εξ ημών, ότι το αστέρι της DREAMWORKS Νάσος Βακάλης είναι δικό μας παιδί, γέννημα - θρέμμα Χαλανδραίος και μάλιστα .... ΑΣΩΤΟΣ.

Αρκετοί αναγνώστες της Πλατείας θα θυμηθούν σήμερα τα υπέροχα σκίτσα του - που είχαμε την τύχη να χαζεύουμε με ζήλια, ως παιδάκια - εκεί στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό της Κατρανίδου και στην συνέχεια στο 1ο Γυμνάσιο, όπου ο συμμαθητής μας μας "ψάρωνε¨ με το απίστευτο ταλέντο του, κάνοντάς μας πλάκα όταν μας έβλεπε να προσπαθούμε να σχεδιάσουμε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στο χαρτί και εκείνος με πέντε μολυβιές έφτιαχνε .... τα γραφικά του PRO EVOLUTION πριν αυτό υπάρξει.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΒΑΚΑΛΗ και αυτό εμείς που ήμασταν συμμαθητές του, το γνωρίσαμε από τα πρώτα χρόνια της ζωής μας και βλέποντας την ταινία του, δεν μπορέσαμε παρά να ανακαλέσουμε στην μνήμη μας τα παιδικά μας χρόνια.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥ ΒΑΚΑΛΗ κάντε κλικ εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου