Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΕ ΕΥΘΥΜΙΟΥ;;;; ΜΗΠΩΣ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΙΟΥΤΟΡΑΣ ΜΑΣ;

Κύριε Ευθυμίου,

Με μεγάλο ενδιαφέρον διαβάσαμε και με ικανοποίηση απαρτίσαμε την απάντησή σας.

Για τις απόψεις σας, τους σχολιασμούς σας, την κρίση σας σχετικά με τα γραφόμενα μας δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο.

Οι απόψεις - ακόμα και των υβριστών μας - φιλοξενούνται στην Πλατεία και κρίνονται από τον αναγνώστη της.

Θα μείνουμε όμως στα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και εκεί έχουμε να πούμε δύο κουβέντες:

1. Οι αναρτήσεις της διαδικασίας πρόσληψής σας στην Διαύγεια:
 Έχετε πάρει ΑΔΑ όπως λέτε. Μάλιστα μας κοινοποιείται τους 2 ΑΔΑ:  ΒΣΠΟΩΗΔ - 491 και ΒΜ72ΩΗΛ-5ΞΥ.

Με αυτούς αναζητήσαμε ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ τα αναρτημένα έγγραφα για να σας ζητήσουμε δημόσια συγνώμη.

ΟΜΩΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!



 ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΔΙΑΥΓΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ:



ΒΑΛΑΜΕ ΤΡΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ - ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΔΕΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!
ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!

Πού είναι κε Ευθυμίου; Μήπως πήρατε ΑΔΑ και .... "ξεχάστηκε" η ανάρτηση;
Διότι αν συμβαίνει αυτό δεν έχουμε κάνει εμείς "σενάρια επιστημονικής φαντασίας" αλλά κάποιοι δεν έχουν κάνει (εκόντες - άκοντες) σωστά την δουλειά τους!
Και βέβαια τα περί "ψευδών" σας επιστέφονται με το ίδιο γραμματόσημο.

  • 2.Η ειρωνεία σας περί πιθανού ενδιαφέροντός μου για πρόσληψη στην θέση του συμβούλου, σας επιστρέφεται επίσης. Βέβαια με την άγνοια περί των νόμων και των διαδικασιών που προφανώς έχετε δεν γνωρίζετε ότι ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ δεν μπορεί να διοριστεί σε μετακλητή θέση του δήμου του.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ Η ΕΝΔΟΜΥΧΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ, σε αντίθεση με εσάς που πολλές φορές το επιχειρήσατε και τελικά .... διοριστήκατε;
  • 3. Μιλάτε για δυνατότητα κατάθεσης πιθανής ένστασης στον διορισμό σας από την πλευρά μου - που δεν θα έκανα ποτέ - δεν στρέφομαι εναντίον ΠΡΟΣΩΠΩΝ, αλλά θα ζήταγα οπωσδήποτε να τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδιακασίες και βέβαια θα ζητούσα να παραιτηθείτε από το Δ.Σ. την ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΦΛΥΑ ΑΕ . Αγνοείται ότι αυτή γίνεται μόνο εντός προβλεπομένων  προθεσμιών που φροντίσατε έντεχνα να έχουν εξαντληθεί, πριν δημοσιοποιηθεί η πρόσληψή σας. (ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ;) Γιατί διοριστήκατε τον Δεκέμβριο και η πρώτη ανάρτηση που θπάρχει στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ με το όνομά σας (μισθολογική κατάσταση) είναι .... τον Απρίλιο;;;;
  • 4.Η νομιμότητα της συνέχισης παρουσίας μετακλητού υπαλλήλου στο ΔΣ της εταιρίας βεβαίως και πρέπει να απασχολήσει τα αρμόδια θεσμικά και ελεγκτικά όργανα.
 Με εγκαλείτε όμως και από πάνω, ότι δεν έχω κάνει ένσταση ούτε για την παρουσία σας στο ΔΣ της ΦΛΥΑ, ενώ καλώς γνωρίζετε πότε  ενημερώθηκα από την ιδιαιτέρα του κ. Δημάρχου για τον δισυπόστατο ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟ ρόλο σας.

Διότι το μέλος του ΔΣ της ΦΛΥΑ λαμβάνει ακόμα - από όσο γνωρίζω - έξοδα παράστασης.
Τα μέλη του ΔΣ της είναι τα μόνα πολιτικά πρόσωπα του δήμου που διατηρούν ακόμα αυτό το προνόμιο. Ούτε τα μέλη της Οικ. Επιτρ, της Επιτ.Ποιοτ. Ζωής αλλά ακόμα και του δημοτικού συμβουλίου δεν έχουν αυτό το .... προνόμιο.

Άρα δεν είναι αληθές ότι η συμμετοχή σας στο ΔΣ της ΦΛΥΑ είναι άνευ αμοιβής. 
Αλλά και χωρίς αμοιβή να είναι συμμετέχετε σε ένα διοικητικό συμβούλιο δημοτικού φορέα ΑΡΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. 
Εκτός αν η ΦΛΥΑ δεν είναι δημοτικός φορέας. 
Είναι ή δεν είναι τέλος πάντων για εσάς; 
ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ!

Μήπως όμως ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ - ΠΟΥ "δεν είστε ίδιοι" με τους άλλους- τα έξοδα παραστάσεως ΔΣ.;
Απ' όσο βλέπω στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ τέτοια απόφαση κατάργησης δεν υπάρχει άρα ισχύουν τουλάχιστον μέχρι σήμερα αυτά που ξέρω.

(Κατάργηση που εμείς δεν προτείνω σε καμία περίπτωση  να κάνετε. Εμείς που είμαστε "άλλοι" ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ και ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ την ΑΣΠΡΗ - ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ αποζημίωση των αιρετών, για να μπορούν να αφιερώνουν τον αναγκαίο χρόνο στις υποθέσεις του δήμου. Εσείς άλλα λέγατε πριν και άλλα κάνετε τώρα που τα προνόμια είναι δικά σας.).

Όσα αφορούν την λειτουργία της Επιτροπής των Κοινωνικών Δομών είναι ανάξια απάντησης από την πλευρά μας. Γνωρίζουν ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ  ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΕΚΕΙ και ότι δεν υπάρχει τίποτα από όσα έχουμε γράψει που να αμφισβητείται σοβαρά.

Δεν περιμένουμε να μας ζητήσετε συγνώμη εσείς κε ΕΥΘΥΜΙΟΥ για τα περί "ψεμάτων", δεν το κάνατε ούτε για την υπόθεση ΔΟΥΖΕΝΗ που μας είπατε ψεκασμένους ενώ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ και ΤΡΑΓΙΚΑ από τις εξελίξεις.

Δυστυχώς το αλλάθητο που χρόνια διεκδικούσατε για τους εαυτούς σας στην πόλη, την ιδιοκτησία της συνεπειας και της ανιδιοτέλειας πλέον ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου