Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΙNΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η ΣΟΥΛΑ ΜΑΖΗ

 

Από τον Ιούλιο η κα Μάζη είχε καταθέσει την παραίτησή της από την θέση της προέδορυ της Επιτροπή των Κοινωνικών Δομών στον δήμαρχο Χαλανδρίου κ. Σίμο Ρούσσο, όπως η ίδια ανακοίνωσε εχθές στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο λόγος της παραίτησής της είναι ο ξαφνικός "φόρτος εργασίας" κατά την δήλωσή της.
Και δεν έχει να κάνει με την λειτουργία των κοινωνικών δομών και τον ρόλο της επιτροπής.

Η κα Μάζη ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της στην Επιτροπή και την Κοινωνική υπηρεσία εκτός ενός.

Τις προσπάθειές της εξήραν ο δήμαρχος, η Μαρία Λοτσάρη και ο Θ. Βαρδουλάκης ενώ η παραιτηθείσα πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Δομών ζήτησε από τον Νταβία "να αποκαταστήσει το όνομά της" αναφερόμενος στην ανακοίνωση της παράταξης Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία κα ΜΑΖΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΕΝΤΑΥΘΑ., επιβεβαιώνοντας όμως στην τοποθέτησή της ότι η επιτροπή δεν συνεδρίασε το τελευταίο διάστημα για επιλογή των ωφελουμένων (ουπς).

ΝΤΑΒΙΑΣ: 
"Εκτιμούμε το έργο σας ένα χρόνο, θεωρούμε - πρώτιστα ο Δημήτρης Λέρτας που μετέχει στην επιτροπή και μου μεταφέρει τον τρόπο που λειτουργήσατε - ότι κάνατε πολύ αξιόλογη προσπάθεια  ως πρόεδρος να λειτουργήσετε δημοκρατικά και να υπερβείτε εμπόδια και αυτό άλλωστε λέει καθαρά και η ανακοίνωσή μας που κακώς σας ενόχλησε.
Εκτιμούμε το έργο σας αλλά η κριτική και τα ερωτήματα που κάναμε επιβεβαιώνονται τόσο από την ίδ τοποθέτησήη όσο κυρίως από την παραίτησή σας, οπότε δεν κατανοώ πώς και ως προς τι πρέπει να αποκαταστήσουμε το όνομά σας, όπως ζητάτε, και που θα είχαμε κάθε διάθεση να σας ικανοποιήσουμε.
 Οι κατέχοντες δημόσια θέση κρίνονται και ελέγχονται, δεν υπήρχε η παραμικρή προσωπική αιχμή και ίσα ίσα που η ανακοίνωση εξαίρει την δραστηριότητά σας ένα χρόνο."
 είπε ο Νταβίας στην τοποθέτησή του.

ΥΓ:
 Όμως κα Μάζη ήταν λάθος σας ότι ευχαριστήσατε ονομαστικά όλα τα μέλη της επιτροπής εκτός του Δ. Λέρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου