Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ! Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ "ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ" ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΥΣΤΩ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΕ


 Η πληροφορία μας ήρθε έμμεσα: Τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής από την οποία παραιτήθηκε η κα Μάζη - να δεις που αυτός ήταν ο λόγος και όχι η Πλατεία - θα συνεδριάσει την Παρασκευή με την παρουσία "για να τους ενημερώσει" λέει (δηλαδή ατύπως ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ) του "συμβούλου του Δημάρχου κου Ευθυμίου".

Τι σύμβουλος δημάρχου είναι ο Ευθυμίου; Παραταξιακός; αναρωτήθηκε εκείνος που μας ρώτησε.

Από προχτές  όλοι ψάχνονταν με το τι ακριβώς συμβαίνει και με ποια ιδιότητα θα ενημερώσει τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων ο Κ. Ευθυμίου.

Σήμερα ρώτησαν τον Νταβία αν ξέρει κάτι, γιατί άκρη δεν είχαν βρει.

Και ο Νταβίας έκανε το αυτονόητο: ρώτησε το γραφείο του δημάρχου ευθέως.

Και έμαθε ότι ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ διορίστηκε πριν αρκετές μέρες ειδικός συνεργάτης - επιστημονικός συνεργάτης του δημάρχου και πληρώνεται από τον δήμο.

Μάλιστα η κα Βάλια Χριστούλη του είπε ότι έχει έρθει και η έγκριση της απόφασης του δημάρχου από την Αποκεντρωμένη ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΛΘΕΙ Η ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ!

ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ! ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑ! 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ - αυτή την στιγμή που μιλάμε - ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ και βέβαια ουδέποτε υπήρξε η προβλεπόμενη προκήρυξη της θέσης στο site του δήμου - έστω και για τυπικούς λόγους.

Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΑΙΡΕΤΟΥΣ "ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ" ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ!

Στο site του δήμου δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για τον διορισμό.

Είδες αναγνώστη μου τι τους έφταιγε στον Καλλικράτη, αυτών που σας υπόσχονταν ότι θα συναποφασίζετε για τον προϋπολογισμό του δήμου σε λαϊκές συνελεύσεις (και άλλα παραμύθια με δράκους και πολιτιστικά κέντρα) μέχρι να τους δώσεις την έγκριση να αρχίσουν να αλληλοδιορίζονται οι "ανιδιοτελείς αγωνισταί";;;

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΤΑΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΕ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΦΛΥΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ;

ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ  ΤΟΥ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΦΛΥΑ, με την οποία ΤΟΛΜΑΓΕΣ προχτές να μιλάς στο δημοτικό συμβούλιο και να απευθύνεσαι σε επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων ή ΗΣΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ;

ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ  ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ πριν ψάχνεις τη νομιμότητα των άλλων;

ΔΙΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΗΔΗ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΕΣ ΣΤΟ Δ.Σ.  ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΑΤΕ και μας κούναγες τα δάκτυλα!

 ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ  - ΣΗΜΕΡΑ - ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΊΑΣ για αρχή!

ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Χάθηκε και κάθε "καργαριστερή" ντροπή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου