Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ - ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ


Η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλανδρίου καλεί τα μέλη σε συνεδρίαση, στην αίθουσα της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χαλανδρίου, επί της οδού Παπάγου 7 στο Χαλάνδρι, την Πέμπτη 29η Οκτωβρίου 2015 και ώρα 20:00 να συζητήσουν και να αποφασίσουν σχετικά με τα εξής θέματα :

1. Ανακοινώσεις Προέδρου.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πιστώσεων για την κάλυψη των αναγκών των σχολικών μονάδων/συγκροτημάτων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Χαλανδρίου.

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για παραχώρηση χρήσης χώρων στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων των 7ου-10ου, 9ου, 13ου & 14ου Δημοτικών Σχολείων για την πραγματοποίηση προγραμμάτων δημιουργικής απασχόλησης για το σχολικό έτος 2015-2016.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έκτακτη οικονομική επιχορήγηση του 1ου Δημοτικού Σχολείου, ύψους 465,00€, για αντικατάσταση της αυλαίας στην αίθουσα εκδηλώσεων.

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έκτακτη οικονομική επιχορήγηση του 16ου Δημοτικού Σχολείου, ύψους 332,10€, για έλεγχο-ρύθμιση πυράντοχων θυρών καθώς και αγορά δύο ηλεκτομαγνητών συγκράτησης θυρών.

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έκτακτη οικονομική επιχορήγηση του 9ου Δημοτικού Σχολείου, για την αντικατάσταση της μίας μπασκέτας στον προαύλιο χώρο.

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση φιλικού διακανονισμού για τις οφειλές της Α’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής με τον ΟΤΕ.

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για συγκρότηση τριμελών επιτροπών για την παραλαβή πετρελαίου από τις σχολικές μονάδες / συγκροτήματα.

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση αγοράς πετρελαίου για τις σχολικές μονάδες/συγκροτήματα.

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για συγκρότηση συμβουλίων Σχολικής Κοινότητας των σχολικών μονάδων/συγκροτημάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης.

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για συγκρότηση Επιτροπών ελέγχου λειτουργίας κυλικείων των σχολικών μονάδων/συγκροτημάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης.

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση αντικατάστασης μελών της Σχολικής Επιτροπής Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλανδρίου.

13. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ανάθεση στη δικηγόρο Αθηνών, κ. Μαριλένα Ι.Αλεξοπούλου, όσο αφορά την Ειδική Προσφυγή ενώπιον του κ. Γ.Γ.Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που έκανε ο Γυμναστικός Σύλλογος Χαλανδρίου για τις προπονήσεις της ομάδας κορασίδων βόλεϊ για το σχολικό έτος 2015-2016.

14. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την Ανάθεση λογιστικών – Φοροτεχνικών υπηρεσιών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στον Δημήτρη Αλέξη Ρηγόπουλο (Λογιστής – Φοροτεχνικός Σύμβουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου