Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ο ΠΡΩΤΟΜΥΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΤΗΣ


Και είναι αναγνώστη μου που λες και εκείνος ο - πώς είναι να δεις ο "σαφέστατος" τίτλος του - ο "Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα Διοικητικών Διαδικασιών και διεκπεραίωσης ενεργειών για την εκτέλεση έργων σε εργασιακά περιβάλλοντα του δημάρχου Χαλανδρίου" που μας έκανε και αγωγή, που γράφει στην ΣΤΑΣΗ ότι προσπαθούμε - λέει - να αποδείξουμε ότι είμαστε όλοι ίδιοι.

ΟΧΙ " "Ειδικέ Σύμβουλε σε θέματα Διοικητικών Διαδικασιών και διεκπεραίωσης ενεργειών για την εκτέλεση έργων σε εργασιακά περιβάλλοντα" του δημάρχου Χαλανδρίου!
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ!
Η συνέχεια της διοίκησης ΑΝΔΡΕΑΣΗ που έχει γίνει διοίκηση ΡΟΥΣΑΣΗ.

ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ!

Εμείς είμαστε αλλιώς!

Εμείς ΠΟΤΕ δεν επιχειρήσαμε να κοροϊδέψουμε ΚΑΝΕΝΑ, ούτε ελεηνολογήσαμε την εργασία για χάρη του .... ΔΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ.

Εμείς δεν κατηγορήσαμε ΠΟΤΕ τη νόμιμη εργασία και το ΝΟΜΙΜΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΟ κέρδος κανενός, δεν το θεωρήσαμε ΝΤΡΟΠΗ που χρειάζεται να κρύβεται πίσω από "ψευτοκαταγγελίες", "δεθελοντισμούς", "συλλογικότητες" και άλλες τέτοιες παπάτζες, δεν κατηγορήσαμε ΚΑΝΕΝΑ γιατί ΔΟΥΛΕΥΕ ή ΔΟΥΛΕΥΕΙ για να αναγκαστούμε μετά να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας κε "Ειδικέ Σύμβουλε σε θέματα Διοικητικών Διαδικασιών και διεκπεραίωσης ενεργειών για την εκτέλεση έργων σε εργασιακά περιβάλλοντα".

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ - ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΜΕΙΣ.

Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, οπότε ΠΟΤΕ δεν αναγκαστήκαμε να την κρύψουμε.

ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ" ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΥΣΦΉΜΗΣΗ.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΕΣΑΣ και τους ομοίους σας, που ντρέπονται όταν εργάζονται και προσπαθούν να το υποκρύψουν από την κοινωνία για να παριστάνουν μετά τις πολιτικές αθώες περιστερές.

(Όχι δεν θα σου κάνουμε αγωγή για την δυσφήμηση, μην ανησυχείς, εδώ δεν κάνουμε μήνυση στην Χριστούλη για το "κωλοφυλλάδα" - δεν είμαστε τόσο αριστεροί εμείς να ζητάμε να σας αντιπαρατεθεί πολιτικά η δικαιοσύνη, το κάνουμε μόνοι μας -  αλλά θα τρώτε κράξιμο ξεγυρισμένο).

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ - με την βοήθειά σας βέβαια -  ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΚΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΟΥ!

ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΕΙΔΙΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ - ΑΥΤΟΦΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου