Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΚΤΟΝΟΥ ΝΟΜΟΥ

 


O "Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα Διοικητικών Διαδικασιών και διεκπεραίωσης ενεργειών για την εκτέλεση έργων σε εργασιακά περιβάλλοντα" έκανε - υπό την απόλυτη κάλυψη και έχοντα την πολιτική ευθύνη για τις πράξεις του Δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου, όπως καθαρά αυτή εκφράστηκε στο δημοτικό συμβούλιο - ΑΓΩΓΗ στην Πλατεία - με δικηγόρο τον Π. Τακόπουλο.

(Είναι τα δύο μη αιρετά στελέχη της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που μας έλεγαν "άσχετους" και "ψεκασμένους" για την υπόθεση Δουζένη με την γνωστή βέβαια κατάληξη της απόρριψης του προγράμματος από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ).
Ζητάει ο Ευθυμίου 25000 ευρώ αποζημίωση και η εκδίκασή της αγωγής προσδιορίστηκε για το 2017.

Με την γνωστή εκβιαστική μέθοδο κάθε σκοταδιστή - εξουσιαστή και κάνοντας χρήση του νόμου 1178/81 όπως τροποποιήθηκε και ενισχύθηκε από τον 2243/83 (γνωστό ως ΤΥΠΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ) επιχειρούν οι "πρώην αγωνιστές της αριστεράς και των κινημάτων" να φιμώσουν την Πλατεία.

ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΎΜΕ, ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ!

Σε ένα παραλήρημα ανακριβειών και συκοφαντιών που αφορούν ακόμα και την δουλειά μας, που θα απαντηθεί λέξη προς λέξη, εχθές ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ - ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ πρακτική του συνεργάτη του.

Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ!

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΑΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΑ.

Η διοίκηση του δήμου ΦΟΒΑΤΑΙ την αντιπαράθεση στην κοινωνία, τον διάλογο και τον κριτή πολίτη - δημότη, και επιλέγει να μεταφέρει την αντιπαράθεσή μας στις κλειστές αίθουσες των δικαστηρίων ελπίζοντας ότι θα μας κάμψει και θα μας αποτρέψει να αναδεικνύουμε τις ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΕΣ ΤΗΣ και την μετατόπισή τους από τα κινήματα στην ασφάλεια της στασιμότητας και της συντήρησης στον δήμο.

Οι ελπίδες τους θα αποδειχτούν φρούδες. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

Θα μείνουμε όρθιοι, δίπλα στην κοινωνία, τους συνδημότες μας και θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην κριτική και τον έλεγχο της εξουσίας, την ελευθεροτυπία, την αντιπολίτευση, ελέγχοντας καθημερινά τους νεόκοπους σκοταδιστές για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους στον ΔΗΜΟ, στην άσκηση των καθηκόντων τους, στην διαχείριση του δημόσιου χρήματος, την υπεράσπιση τελικά της ίδιας της δημοκρατίας ως οφείλουμε να κάνουμε.

Είμαστε και θα γίνουμε ακόμα περισσότερο Η ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ, η ανάσα στο σβέρκο της εξουσίας.

Ζητάμε την συμπαράσταση όλων των ελεύθερων φωνών του διαδικτύου, την συμπαράσταση όσων έχουν υποστεί τον εκβιασμό των ισχυρών για να σιωπήσουν αλλά δεν ενέδωσαν.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ!

Θέλουν να μας βγάλουν ψεύτες για όσα αποκαλύψαμε σχετικά με τις Κοινωνικές Δομές και την διαχείρισή τους, για τον ρόλο του "Ειδικού Σύμβουλου σε θέματα Διοικητικών Διαδικασιών και διεκπεραίωσης ενεργειών για την εκτέλεση έργων σε εργασιακά περιβάλλοντα" (τι τίτλος, τι ειδίκευση) την ώρα που εχθές στο δημοτικό συμβούλιο ΟΛΕΣ - ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ - οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης τοποθετήθηκαν και δήλωσαν ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ και ότι δεν είναι αποδεκτό πολιτικά να εμπλέκεται στις διαδικασίες επιτροπών αιρετών.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΟΛΟΙ! Ο Κουράσης το είπε, ο Πανταζής το είπε, ο Θωμάς το είπε, όλοι είπαν ότι δεν ήξεραν.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΟΜΩΣ!

Εμείς είμαστε κατά τα άλλα οι συκοφάντες που γράψαμε ότι ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ, ενώ όλα είχαν γίνει τόσο φανερά που δεν ήξερε κανείς τίποτα!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ - ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ - ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΎΨΟΥΜΕ!

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ, όσων μέσα από αυτή εδώ την γωνιά του διαδικτύου έχουν διακινήσει τις απόψεις τους, τις ιδέες τους, έχουν επικοινωνήσει και έχουν εκφραστεί.

Ζητάμε την συμπαράσταση των δημοκρατών αυτοδιοικητικών.

Ζητάμε την συμπαράσταση των δημοσιογράφων.

Δεν μπορεί να επικαλούνται ότι θίγονται τα δημόσια πρόσωπα, οι κατέχοντες δημόσιες θέσεις όταν δέχονται έλεγχο και κριτική για τις πράξεις τους και τις παραλείψεις κατά την άσκηση των δημόσιων καθηκόντων τους.

Δεν επηρεάζουν οι πράξεις τους τα τσιφλίκια τους για να θεωρούν ότι πρέπει να μην ελέγχονται.

Ο ελεύθερος Τύπος μπορεί να είναι είτε καλός είτε κακός, αλλά χωρίς ελευθερία, είναι απόλυτα βέβαιο ότι ο Τύπος δεν μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο από κακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου