Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Ομάδα έργου Περιφέρειας ΟΑΚΑ για έργα και πολιτιστικές εκδηλώσεις



Τη σύσταση ομάδας έργου της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα και του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης», με αντικείμενο την καταγραφή των αναγκών και την ανάληψη στοχευμένων δράσεων για τις ανάγκες του σταδίου αποφάσισαν ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος με τον Πρόεδρο του ΟΑΚΑ Νίκο Κιάο και το Συντονιστή Γενικό Διευθυντή Σάββα Ανεστιάδη, σε συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Σκοπός της ομάδας έργου θα είναι η συντήρηση και «αναζωογόνηση» του ΟΑΚΑ, ώστε να καταστεί ζωντανός χώρος άθλησης και πολιτισμού.
Προτεραιότητα θα δοθεί στην ενεργειακή ανβάθμιση και την διαχείριση των υδάτινων πόρων.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης- όπου μετείχαν οι κ.κ. Πέτρος Συναδινός, εκπρόσωπος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Δ.Σ του ΟΑΚΑ, Σάββας Μηναίδης, Προϊστάμενος Μελετών του ΟΑΚΑ, Δημήτρης Γιάκας, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός/αναπληρωτής Πρόεδρος του ΟΑΚΑ, Δημήτρης Γιωργάκης, τμηματάρχης Η/Μ του σταδίου και Γεώργιος Μαυρογιαννίδης Διευθυντής Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Β.Τ. - συζητήθηκαν μεταξύ άλλων και η από κοινού διοργάνωση αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός που πρόκειται να συνεργαστεί με το ΟΑΚΑ προσυπέγραψε με την παρουσία του στη συνάντηση τη βούλησή του να συνδράμει ενεργά ως προς την κατεύθυνση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου