Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Αγωνιστικός ξεσηκωμός να μην περάσουν τα μέτρα που πάνε τη ζωή μας στην κόλαση




Πλατεία ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 10 10556 ΑΘΗΝΑ Τηλέφωνο 6980602038
http://www.syndikatoota.blogspot.com e-mail: syndikatoota@gmail.com


Την Τετάρτη 4 Νοέμβρη έχει χαρακτηριστεί ως Πανελλαδική Ημέρα συμβολικής Κατάληψης των Δημαρχείων από τις 10.00 το πρωί έως τη 13.00 το μεσημέρι με στόχο να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι στους Δήμους αλλά και η λαϊκή οικογένεια που θα κληθεί να βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη για τα νέα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης και την μαζική συμμετοχή τους στην πανεργατική ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη 12 Νοέμβρη

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Καλεί τους εργαζόμενους στους Δήμους, τα σωματεία τις λαϊκές επιτροπές της γειτονιάς τους άνεργους, τους συνταξιούχους, μαζικούς φορείς της γειτονιάς να πάρουν απόφαση για μαζική συμμετοχή στην απεργία. Να υψώσουμε ένα τεράστιο λαϊκό τείχος ώστε να εμποδίσουμε, να μπλοκάρουμε την εφαρμογή του βάρβαρου αντιασφαλιστικού εκτρώματος για μας και τα παιδιά μας.

Προχωρούν σε ένα τεράστιο προμελετημένο έγκλημα.

Καταργούν την κοινωνική ασφάλιση μετατρέπουν την ασφάλιση σε προνόμιο λίγων, όσων έχουν να πληρώσουν το πανάκριβο εμπόρευμα. Πετσοκόβουν πάλι τις συντάξεις, τις μετατρέπουν σε συντάξεις πείνας, αυξάνουν τα όρια συνταξιοδότησης στα 67. Απαλάσσουν τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους από τα ανταποδοτικά τέλη, μειώνουν την χρηματοδότηση στους δήμους. Σε λίγο όλοι θα κληθούμε να πληρώσουμε το λογαριασμό στα δημοτικά τέλη και τα ανταποδοτικά. Καταργούν τη προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς! Κανένα λαϊκό σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

Ιδιωτικοποιoυν δημοτικές υπηρεσιες με μια σειρά από προσχήματα, αλλά πάντα στην κατεύθυνση της παραχωρήσης των δυνάμει κερδοφόρων υπηρεσιών των δήμων σε ιδιώτες, που θα χρηματοδοτούν τα κέρδη τους με την αύξηση των ανταποδοτικών αντιτίμων στα λαϊκά στρώματα. Στο στόχαστρό τους η άμεση ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας.

Φέρνουν νέο μισθολόγιο με μειώσεις μισθών και σύνδεση των απολαβών με την προθυμία να εφαρμόσει ο κάθε εργαζόμενος τις πολιτικές επιλογές κυβέρνησης και δημάρχων, που στρέφονται ενάντια στα λαϊκά στρώματα των δήμων μας, αλλά και τα δικαιώματα τών συνάδελφων μας.

Χτυπάνε αλύπητα όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματά μας για να μπορέσουν να δημιουργήσουν τους όρους για να ανάκαμψουν τα κέρδη των μεγάλων επιχειρήματικών ομίλων. Τα μέτρα αφορούν όλους τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα των δήμων που εργαζόμαστε.

Τους επιστραφούμε τα μέτρα ως απαράδεκτα.! Δεν έχουν την συναίνεσή μας στο σφαγιασμό μας! Δεν συμβιβαζόμαστε με τη χαμοζωή που μας ετοιμάζουν! Δεν θα γίνουμε δούλοι τον 21αιώνα!

Καλούμε τους τοπικούς φορείς για να αναλάβουμε κοινή δράση. Το ασφαλιστικό που, δεν κατάφεραν να το γκρεμίσουν συθέμελα στα πέντε χρόνια της κρίσης, δεν θα επιτρέψουμε να το γκρεμίσουν οι «δήθεν αριστεροί» για λογαριασμό του κεφαλαίου. Η δύναμη του λαού είναι ανεξάντλητη. Η επίθεση τους θα ανατραπεί μόνο με το γενικό ξεσηκωμό! Όλοι μαζί με ανυποχώρητο σκληρό ταξικό αγώνα, με βήμα κλιμάκωσης την απεργία στις 12 Νοέμβρη, μπορούμε και πρέπει να τα καταφέρουμε!

Να τους δείξουμε τη δύναμη μας! Κάθε μέρα, κάθε ώρα στο δρόμο του αγώνα!

H Διοίκηση του Συνδικάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου