Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΧΑΛΑΝΔΡΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ" ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΩΜΑΣ ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Για το θέμα είμαστε ενήμεροι εδώ και μέρες, αφού αυτή η ανεξαρτητοποίηση έχει δυο βδομάδες και πλέον τώρα,  που παίζεται στο παρασκήνιο... "της ευρύτερης παράταξης της κεντροαριστεράς" στο Χαλάνδρι.

Και την γνωρίζαμε, όπως γνωρίζαμε και τις επιστολές που δημοσιεύουμε σήμερα, αφού κατατέθηκαν επίσημα στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.

Και γνωρίζαμε και το αρχικό - διαφοροποιημένο σε ένα κρίσιμο σημείο - κείμενο της ανεξαρτητοποίησης του φίλου της Πλατείας Θωμά Βαρδουλάκη.

Και έχει  "πικάντικο" παρασκήνιο και εντός του ΣΥΡΙΖΑ η ιστορία αυτή, το οποίο κάποια στιγμή θα σας το πούμε

Αλλά έχει παρασκήνιο και από την πλευρά των συνεργατών του Γ. Θωμά με τους οποίους είχαμε μιλήσει (όχι με τον ίδιο, αφού κράτησε πολύ χαμηλούς τόνους για το θέμα) όταν για το θέμα πληροφορηθήκαμε αρχικά από ανάρτηση του συμπολίτη μας πρ. υπουργού του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Μαλέσιου στο fb.

Και θα σας το πούμε αναγνώστες μου αυτό το παρασκήνιο κάποια στιγμή γιατί έχουμε έναν προσωπικό λόγο: Αναδεικνύεται και από αυτό  το "δημοκρατικό ήθος" της .... νονάς μας της Ελ. Χριστούλη και της συνιστώσας των 53ών (ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ) στον ΣΥΡΙΖΑ  και το πώς ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ την έννοια της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

Όχι της δημοτικής παράταξης αλλά της ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ που διαμορφώνει την κοινωνική πλειοψηφία που έδωσε την εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνάει την χώρα,  για το εύρος της οποίας παράταξης ομιλεί στις συνεδριάσεις της ΚΕ ο Αλέξης Τσίπρας.


Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ Θ. ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ Γ. ΘΩΜΑ:



 Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΧΑΛΑΝΔΡΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 19-10-2015 ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΙ ΖΗΜΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου