Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ....


"Φέτος, ο Αγώνας αποκτά και χαρακτήρα ανάδειξης της αλληλεγγύης, καθώς καλεί τους δρομείς και τους θεατές να προσφέρουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης."

 Από το μήνυμα - κάλεσμα του δημάρχου κ. Ρούσσου. 

 

 Όλο το μήνυμα του "fit - Ρούσσου" για όσους έχουν βάλει την άθληση στην καθημερινότητά τους:

Υποδεχόμαστε τον 4ο Αγώνα δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου τη μεγαλύτερη και τη μαζικότερη αθλητική γιορτή της πόλη μας.
Φέτος, ο Αγώνας αποκτά και χαρακτήρα ανάδειξης της αλληλεγγύης, καθώς καλεί τους δρομείς και τους θεατές να προσφέρουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης.
Ένας Αγώνας που φέρνει σε επαφή τους συμμετέχοντες με τη Ρεματιά, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα φυσικά χαρακτηριστικά της.
Μια αθλητική συνάντηση που προωθεί έναν άλλο τρόπο ζωής, προσελκύοντας χιλιάδες πολίτες που έχουν πλέον εντάξει την άσκηση και το τρέξιμο στην καθημερινότητά τους.

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου

Συμεών (Σίμος) Ρούσσος

 Και το .....

Κάλεσμα Εθελοντών

O 4ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου έρχεται! Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 9 το πρωί η πόλη μας θα γεμίσει με μικρούς και μεγάλους δρομείς. Σ’ αυτή την προσπάθεια και για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του αγώνα απευθύνουμε και πάλι πρόσκληση στους Εθελοντές. Η συμμετοχή των εθελοντών σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις της πόλης του Χαλανδρίου είναι ιδιαίτερα σημαντική.
Σημειώνεται ότι οι εθελοντές που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο στη διάρκεια της προετοιμασίας, όσο και την ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα.
Οι ενδεικτικοί τομείς που τα μέλη σας μπορούν να βοηθήσουν είναι:
  • Δείκτες – οδηγοί για τη διαδρομή
  • Γραμματειακή υποστήριξη
  • Υπεύθυνοι για τη φύλαξη των ρούχων των αθλητών
  • Παρουσία στους σταθμούς ανεφοδιασμού
Στη συνέχεια θα λάβετε ενημέρωση σχετικά με τον τομέα και τη συγκεκριμένη θέση που υπάρχει ανάγκη
(Υπάρχει πιθανότητα να μην επιλεγείτε στην θέση που έχετε δηλώσει, αλλά σε κάποια άλλη όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη, γι’ αυτό και θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε ότι την αποδέχεστε).

Για τη συμμετοχή σας θα πρέπει να κατεβάσετε την Δήλωση Συμμετοχής,να τη συμπληρώσετε και να τη στείλετε στο email: agonasrematiashalandriou@halandri.gr. Εναλλακτικά μπορείτε να τη στείλετε στο fax 2132023925. Οι δηλώσεις μπορούν να σταλούν μέχρι την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Πρόγραμμα Εθελοντισμού παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email: agonasrematiashalandriou@halandri.gr ή στο τηλέφωνο 2132023874.
Η συμπαράσταση των Εθελοντών στον 4ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς είναι πολύτιμη για να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στους αγωνιζόμενους.
Σας ευχαριστούμε θερμά και σας περιμένουμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου