Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΜΜΕ




Κάποιοι, πληρωμένοι κονδυλοφόροι της διαπλοκής, χάρηκαν στην είδηση πώς ο Θέμης Μπαλασόπουλος αποχωρεί από Γραμματέας της «Συνδικαλιστικής Ανατροπής στους Ο.Τ.Α.», πλειοψηφούσα παράταξη στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εδώ και πολλά χρόνια, με τη σημερινή της μορφή ή ως πρώην Π.Α.Σ.Κ.Ε.-Ο.Τ.Α.

Φαίνεται πώς το είχαν μεγάλο άγχος, γιατί ο Θέμης Μπαλασόπουλος δεν χαρίστηκε σε κανέναν, δυσαρέστησε τα «αφεντικά» που νόμισαν πώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να γίνει και αυτή «τσιφλίκι» τους, δίδοντας μάχες για την προάσπιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των Ο.Τ.Α. και την διασφάλιση των συμφερόντων των εργαζομένων, αλλά και των πολιτών.

Όσοι όμως πιστεύουν πως... απαλλάχθηκαν, πλανώνται πλάνην οικτράν. Γιατί ο Θέμης Μπαλασόπουλος παραιτήθηκε από Γραμματέας της «Συνδικαλιστικής Ανατροπής στους Ο.Τ.Α.», αλλά συνεχίζει με τη μαχητικότητα, την αγωνιστικότητα και τη συνδικαλιστική του εμπειρία να αντιπαλεύει όσους στοχοποιούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη Δημόσια Διοίκηση ως Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., θέση που κατέχει από το Δεκέμβριο του 2013, ως επικεφαλής της παράταξης «Δημοσιοϋπαλληλική Ανατροπή».

Γιατί επίσης, επί των ημερών του, η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. μετατράπηκε στην πιο ισχυρή και αγωνιστική Ομοσπονδία στο Δημόσιο. Μία παρακαταθήκη εξαιρετικά σημαντική και βάση για τη συνέχιση των αγώνων κατά των επιχειρηματικών-εργολαβικών συμφερόντων που εποφθαλμιούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Θέμης Μπαλασόπουλος, αποχωρεί από Γραμματέας της αλλά και την Διοίκηση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με το κεφάλι ψηλά, γιατί η παράταξη της οποίας ήταν επικεφαλής διατήρησε και διατηρεί τις δυνάμεις της, παρά την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος και το μεγάλο πλήγμα που υπέστησαν οι άλλες παρατάξεις στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και του Δημοσίου.

Το μένος και η συνήθεια εκτόξευσης λάσπης θαμπώνουν τα όργανα της διαπλοκής. Αρνούνται να δεχθούν πώς ο κόσμος τους φτύνει αλλά αυτοί νομίζουν ότι βρέχει...

Αθήνα, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015
Η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου