Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ



Αγαπητοί συνδημότες,

Ο σύλλογός μας σε συνεργασία με το Σώμα Εθελοντών και με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου, διοργανώνει την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10:30 π.μ., δεντροφύτευση στον χώρο του Νομισματοκοπείου, σε μία προσπάθεια να εξωραΐσουμε και να διεκδικήσουμε τον χώρο του Νομισματοκοπείου για τον Δήμο μας, ώστε να παραμείνει στους κατοίκους του Χαλανδρίου ως χώρος πρασίνου και αθλοπαιδιών. Γίνεται προσπάθεια από όλους τους φορείς, ο χώρος να γίνει πνεύμονας πρασίνου, κάτι που δυστυχώς εκλείπει από την περιοχή και να πάψει να είναι χώρος συγκέντρωσης σκουπιδιών και ακαθαρσιών.

Ο Δήμος Χαλανδρίου θα μας προμηθεύσει με επιπλέον δέντρα και θα παρέχει τεχνική υποστήριξη με την παρουσία γεωπόνων του Δήμου για την καλύτερη διευθέτηση του πρασίνου.

Σε μια προσπάθεια που μόνο οφέλη έχει να προσφέρει, όχι μόνο για τους περίοικους αλλά και για όλους τους κατοίκους του Χαλανδρίου, η συμμετοχή σας στην εκδήλωση κρίνεται απαραίτητη. Εκτός από την καλή σας διάθεση και τη θετική σας ενέργεια, παρακαλείστε να φέρετε μαζί σας μία τσουγκράνα, τσάπα ή σκαλιστήρι για να βοηθήσετε στην προσπάθεια αυτή.

Ας μην ξεχνάμε πως για να πετύχουμε έναν στόχο χρειάζεται συλλογικότητα, ομαδικό πνεύμα, αλληλεγγύη και δουλειά από όλους μας.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Σας περιμένουμε

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού & Εξωραïστικού Συλλόγου Πατούσας Χαλανδρίου «Οι Αγ. Ανάργυροι»
Το Σώμα Εθελοντών του Χαλανδρίου
Ο Δήμος Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου