Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΒΓΑΛΕ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ ΤΟΥ 3ου ΛΥΚΕΙΟΥ

Ως Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής – Χαλανδρίου καταδικάζουμε απερίφραστα τη νομική δίωξη 14 μαθητών/μαθητριών του 3ου Λυκείου Χαλανδρίου από τον διευθυντή του σχολείου τους, με αφορμή την κατάληψη που πραγματοποίησαν, εκφράζοντας τη διαφωνία τους απέναντι στην ύψωση φράχτη για τον διαχωρισμό του κοινού χώρου του 3ου Γυμνασίου – Λυκείου.
Απαιτούμε την απόσυρση της ονομαστικής μήνυσης στους 14 μαθητές, στην οποία προχώρησε ο εν λόγω διευθυντής, καθώς δεν μπορεί να γίνει ανεκτή η ποινικοποίηση των δημοκρατικών διεκδικήσεων των μαθητών από κανέναν προοδευτικό και δημοκρατικό πολίτη.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ:
  • Ως γονιός ενός εκ των 14 ευχαριστώ τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ που συμπαραστέκεται στην αγωνία μας για την δίωξη των παιδιών Είναι χρήσιμη και πολύτιμη ώστε να κατανοήσει ο κ. Φλωράκης - ο λυκειάρχης που έτρεξε να καταθέσει μηνύσεις - ότι πρέπει να επανορθώσει ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑΣ αυτή την επίδειξη υπερβάλλοντα ζήλου, όταν μάλιστα έχει διατυπώσει ανοικτά  την προσωπική του άποψη ότι ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΗ αλλά αναγκάστηκε να συνταχθεί με τους "υπέρ" για λόγους "συναδελφικής αλληλεγγύης".
  • Ως δημοτικός σύμβουλος και σε αναστολή μέλος του ΣΥΡΙΖΑ περίμενα από τα συντροφάκια να έχουν πιο καθαρή θέση εκτός από την δίωξη και στην αιτία του θέματος αυτό της ανέγερσης του φράχτη και να ζητούσαν από τον δήμο ΤΟΥΣ που τον έφτιαξε, να τον βγάλει από την μέση. Περίμενα να διατυπώνουν ευθέως και όχι εμμέσως την αντίθεσή τους. ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΦΩΝΗ και όχι να ισορροπούν με την εξουσία, κατά την ταπεινή μου γνώμη συντροφάκια, ακόμα και αν αυτή είναι δική τους.
  • Ως ΠΛΑΤΕΙΑ - που αναδείξαμε το θέμα θα σας εκφράσουμε όμως την δυσαρέσκειά μας (που για εσάς είναι πάντα μικρή και υπερβάσιμη) που δεν μας στείλατε το δελτίο τύπου συντροφάκια. 
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΜΩΣ: Αυτή η φοβερή ΟΜ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ τι λέει για το θέμα;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου