Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Συνάντηση της Διοίκησης της Περιφέρειας με εκπροσώπους της ΟΣΥΑΠΕ και των εργαζομένων για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων




Συνάντηση των Αντιπεριφερειαρχών Διοίκησης και Οικονομικών, Ελισάβετ Τασσούλη και Χρήστου Καραμάνου με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων των Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.), Άλκη Ζαβερδινό, τις παρατάξεις των εργαζομένων της Περιφέρειας Αττικής, και υπηρεσιακούς παράγοντες, πραγματοποιήθηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία της Περιφέρειας. Η συνάντηση, που έγινε ύστερα από πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, είχε ως αντικείμενο την καταβολή της μισθοδοσίας των υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής.

Στη συνάντηση, πρώτον, επιβεβαιώθηκε η κοινή στάση όλων των εμπλεκομένων πλευρών να παραμείνει η μισθοδοσία των υπαλλήλων της Περιφέρειας στον κρατικό προϋπολογισμό και να προχωρήσει η κυβέρνηση στην άμεση νομοθετική επίλυση του ζητήματος, σύμφωνα και με την αριθ. 329/2015 ομόφωνη απόφαση που έλαβε το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Δεύτερον, η διοίκηση της Περιφέρειας, με τεκμηριωμένο τρόπο, βεβαίωσε τον πρόεδρο της ΟΣΥΑΠΕ και τους εκπροσώπους εργαζομένων ότι η καταβολή της μισθοδοσίας των υπαλλήλων της Περιφέρειας θα γίνει κανονικά στα τέλη Δεκεμβρίου.

Η Ομοσπονδία δήλωσε την πρόθεση της για αγωνιστικές κινητοποιήσεις, απαιτώντας εγγύηση και διασφάλιση της μισθοδοσίας από τον Κρατικό Προϋπολογισμό, όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου