Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΚΕ! "ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ"

 
 Με ανάρτησή του σε ανοικτή ομάδα διαλόγου στο fb ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος "απαντάει" στη χθεσινή ανακοίνωση της ΔΑΣ που τον καταγγέλλει (η ανακοίνωση της ΔΑΣ βρίσκεται μερικές αναρτήσεις πίσω, στην ΠΛΑΤΕΙΑ).
Μείναμε άφωνοι από το ύφος και το περιεχόμενο της τοποθέτησης του (πρ. ΚΝΙΤΗ) Σίμου Ρούσσου εναντίον του ΚΚΕ και των "κομματικών συνδικαλιστών του" γι' αυτό αναδεικνύουμε το θέμα.
Επί της ουσίας του προβλήματος που προέκυψε από την συνάντηση με τους εργάτες του πρασίνου, που ανέδειξε η ΔΑΣ,  εμείς ένα σχόλιο έχουμε να σχολιάσουμε:
Αν έχει ο δήμαρχος συγκεκριμένο περιστατικό κάποιου εργάτη που έφυγε από την εργασία του για να κάνει ιδιωτική δουλειά να το αντιμετωπίσει θεσμικά και να τιμωρήσει τον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. 
ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ  ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΛΑΪΚΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΚΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ "ΛΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ" ΚΑΙ ΤΟ - υποτιθέμενο - ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ από την τιμωρία ασυνείδητων εργαζομένων ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ εμείς δεν φοβηθήκαμε να το μοιραστούμε, όταν προτάθηκε να είναι ο Νταβίας μέλος της επιτροπής που μοιράζει ποινές σε εργαζόμενους.
 ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ και ΑΛΛΟ η ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του θέματος, το τσουβάλιασμα των εργαζομένων, η "γενικευμένη" λάσπη περί "κοπρόσκυλων", και τελικά η απειλή της ΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΠΗΡΕΣΙΑΣ και του κοινωνικού αυτοματισμού.
Ο ΡΟΥΣΣΟΣ τελικά είναι καλός μαθητής του ακραία νεοφιλελέ δασκάλου του ... 
 ΝΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΔΗΜΑΡΧΟΣ:
Ο Σίμος Ρούσσος κοινοποίησε τη δημοσίευση που έκανε στην ομάδα Διάλογος για το Χαλάνδρι.
Σίμος Ρούσσος
Διαβάζω μια απίθανη ανακοίνωση κάποιων κομματικών,από αυτούς που κατέστρεψαν κάθε έννοια συνδικαλισμού με τις πρακτικές τους,χρόνια τώρα.Πραγματκό μνημείο διαστρέβλωσης,ψευδολογίας και εμπάθειας.Όσοι κρύβονταν τα χρόνια των δεξιών διοικήσεων του δήμου,τώρα ξεσπάθωσαν ενάντια λέει στα σκοτεινά σχέδια που εκπροσωπούμε για ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του δήμου.Και όλα αυτά γιατί δημόσια και ανοιχτά ζητήσαμε την τήρηση του ωραρίου και ορισμένοι υπάλληλοι του δήμου να μην δουλεύουν αλλού την ώρα εργασίας τους.Και αυτό θεωρείται αντεργατική πολιτική του δημάρχου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου