Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ







ΣΧΟΛΙΟ:

 Πληροφορούμε την Ένωση Γονέων που κατάφερε να βγάλει μια "ανακοίνωση "  να παρέμβει σχεδόν ένα μήνα μετά, αποσιωπώντας όμως  εντελώς τις ευθύνες του δήμου Χαλανδρίου αφού εκεί γίνονται και διορισμοί εξαγοράς συνειδήσεων και ρόλων - τον δήμο  που έστησε Σάββατο και νύχτα τον φράχτη,  ότι ο φράχτης δεν στέκεται καλά στα πόδια του πλέον, έχει γείρει και δεν χωρίζει τα παιδιά των σχολείων και επίσης ότι  οι μηνύσεις έχουν αποσυρθεί από τον Λυκειάρχη.

Τουλάχιστον - έστω και με ένα μήνα καθυστέρηση - ας κοιτάξει η Ένωση να γίνει κάτι με τις αποβολές γιατί ήταν ΑΔΙΚΕΣ και να συνεννοηθούν με τον δήμο ώστε να απομακρυνθούν τα απομεινάρια του φράχτη, μην χτυπήσει κανένα παιδί γιατί περνάνε από πάνω - λέει - για να κάνουν πλάκα.

Εκτός αν επιχειρήσουν να τον ξαναστήσουν τον χαλασμένο φράχτη οπότε προβλέπουμε ότι θα γίνει στο Χαλάνδρι ένα νέο ΓΙΟΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ .

Ολημερίς θα τον χτίζουνε το φράχτη, το βράδυ αυτός θα πέφτει.
Και το σχολείο θα είναι σε αναβρασμό και δεν θα λειτουργεί για να παράγει εεκπαιδευτικό έργο.

Ας  παρέμβουν λοιπόν από την Ένωση ουσιαστικά -  αν μπορούν να παρέμβουν ουσιαστικά και έγκαιρα σε κάποιο θέμα - εκτός από το να παριστάνουν τους σχολιαστές κατόπιν εορτής.

Που χρειάστηκαν ένα μήνα για να μιλήσουν γι' αυτό ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου