Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ Σ.Β.Α.Π




Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016, στο Δημαρχείο Φιλοθέης – Ψυχικού, ο Διαδημοτικός Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Το παρόν έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) και Δήμαρχος Ν. Ιωνίας, κ. Ηρακλής Γκότσης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπλασης Πεντελικού (ΣΠΑΠ) Βλάσσης Σιώμος, ο «οικοδεσπότης» Δήμαρχος κ. Παντελής Ξηριδάκης, η Αντιπροέδρος του Συνδέσμου και Δημοτική Σύμβουλος Μεταμόρφωσης, κα Μαρία Λυμπέρη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων και και Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου, κ. Παύλος Καμάρας, τα μέλη του Δ.Σ. και ο τοπικός τύπος.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γιώργος Κουράσης, στο σύντομο μήνυμά του, τόνισε το σημαντικό και ουσιαστικό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα καθώς και τη σημαντική της προσφορά.

Η εκδήλωση συνδυάστηκε με την πανηγυρική έγκριση από τον Σ.Β.Α.Π. της συμμετοχής των Δήμων, Παπάγου- Χολαργού, Μαρκοπούλου και Παλλήνης-Γέρακα, ως νέων μελών του Συνδέσμου. Το φλουρί κέρδισε η εκπρόσωπος-Αντιδήμαρχος του Δήμου Παπάγου-Χολαργού κα Άννα-Μαρία Τσικρικώνη, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ένταξη των νέων Δήμων στο Σύνδεσμο.






Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των πόλεων (Σ.Β.Α.Π.),

Ταϋγέτου 11, 15452 Ψυχικό, τηλ. 210-6719138, 210 6711228

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου