Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ (μερικώς) Ο ΣΜΠΙΡΟΣ ΜΑΣ: ΚΑΙ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ εΙχε Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ


Η πληροφορία μας είχε  δοθεί από εχθές .... αρμοδίως.

Εχθές γράψαμε ότι ο παιδεραστή κυλικειάρχης είχε το κυλικείο του στον Γέρακα ή στο Χαλάνδρι παρόλο ότι όλοι μίλαγαν για κυλικειάρχη στο Γέρακα.
ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΦΥΡΙΞΕΙ αλλά δεν είχαμε επιβεβαίωση.

Σήμερα η υπόθεση ξεκαθάριζει αφού  ο ίδιος αυτός ο ΠΑΠΑΡΑΣ- που να του πέσει και να μην τον ξαναδεί - απολογήθηκε και τα είπε μόνος του.

Ο "δράκος" όπως τον λένε οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, αυτό το σούργελο που έβγαλε τα χειρότερα ένστικτά του πάνω σε ένα παιδάκι - λέμε εμείς - όντως είχε σχέση με κυλικείο σχολείου ΚΑΙ στην πόλη μας (όχι ό,τι αλλάζει κάτι αν δεν είχε περάσει από το Χαλάνδρι για αυτό το αρ ....., αλλά η ΠΛΑΤΕΙΑ κάνει τοπικό ρεπορτάζ).

ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΕΛΙΟ το κυλικείο του οποίου διαχειριζόταν (ως "πλειοδότης") είναι μάλλον ΣΤΟ ΑΝΩ ΝΕΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, όπως μας είπε από εχθές ο σμπίρος μας.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, οι αρμόδιοι που διαχειρίζονται κυλικεία και γενικά δημόσιους χώρους συνάθροισης ας ξανασκεφτούν το αυτονόητο για τον τρόπο επιλογής αυτών που μπλέκονται με τα παιδιά μας, όταν τους πιάνει η μανία του "περισσότερα λεφτά".

ΚΑΛΙΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ παρά ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ανάμεσα στα παιδάκια μας!!!

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ στα vrilissianevws/gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου