Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: ΚΑΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΝΩ ΑΝΑΒΕ ΤΟ ΤΖΑΚΙ

Ο άτυχος εκλιπών. Φώτο από το vrilissianews.gr

Μια τραγική είδηση έφτασε εχθές από τον γειτονικό δήμο: ο γνωστός από την δράση του ως ενεργός πολίτης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στα Βριλήσσια  Θανάσης Πρίφτης έφυγε πρόωρα από την ζωή  ύστερα από τραγικό δυστύχημα που είχε μέσα στο ίδιο του το σπίτι: Πήγε να ανάψει το τζάκι και έκανε το λάθος που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Πήρε το μπουκάλι με το οινόπνευμα για να ψεκάσει την φωτιά.
Δυστυχώς κάηκε ζωντανός.

Ανακοίνωση για τον πρόωρο θάνατο του Θανάση Πρίσφτη έβγαλε η παράταξή του "Δράση για μια άλλη Πόλη" του Γιάννη Τσούτσια:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Δράσης» (από το vrilissianews.gr):

Ο Θανάσης είχε γεννηθεί το 1960 και πήγε σχολείο στα Βριλήσσια. Ο παππούς του ήταν από τους πρώτους που οίκησαν τα Βριλήσσια το 1928. Ήταν πτυχιούχος Ανώτερης Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής. Εργάστηκε επί 20 χρόνια ως περιφερειακός διευθυντής σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία και αργότερα ως διευθυντής πωλήσεων σε εταιρεία υδατοκαλλιεργειών.
Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους τον γνώριζαν. Άνθρωπος -«κλειδί» στις παρέες της γενιάς του, με πολλούς φίλους, ζωντανός, με ακατάπαυστο χιούμορ, φύση ανυπότακτη, δεν πέρναγε απαρατήρητος.
Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά ούτε αυτά του στέρησαν τη σκωπτική του διάθεση απέναντι στη ζωή. Τίποτα δεν ήταν ανυπέρβλητα “σοβαρό” για τον Θανάση.
Στήριξε από την αρχή, με το δικό του τρόπο, το εγχείρημα της «Δράσης», θέτοντας υποψηφιότητα και το 2006 και το 2010 με το ψηφοδέλτιο της Κίνησης.
Θα τον θυμόμαστε πάντα σαν μια ξεχωριστή προσωπικότητα, έναν αέρα ελευθερίας, όπως κι αν την ορίσει κανείς αυτή.
Καλό σου ταξίδι φίλε Θανάση.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων «Δράση για μια άλλη Πόλη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου