Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ "ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ



Η είδηση είναι ΚΑΛΗ.

Η χρήση του κλειστού γυμναστηρίου ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ παραχωρήθηκε στον δήμο από τις "ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ" (πρώην ΟΣΚ) στον οποίο ανήκει η κυριότητα του ακινήτου, για τα επόμενα 15 χρόνια μαζί με το δικαίωμα να κάνει παρεμβάσεις και να εκτελεί εργασίες συντήρησης.

Το Κάτω Χαλάνδρι - ΕΥΤΥΧΩΣ - θα συνεχίσει να έχει στην διάθεσή του το κλειστό του γυμναστήριο.

ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ DOLBY STEREO SURROUND ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΥ που δεν ήταν καλοί σωτήρες, σαν και αυτόν.

Διότι οι νέοι "ΣΩΤΗΡΕΣ" του Χαλανδρίου κατάφεραν να κάνουν αυτό που γινόταν διακόσια χρόνια τούρκικα - από τότε που η ΓΓΑ έφτιαξε το κλειστό γυμναστήριο στον χώρο το 1992.

Στον χώρο που προβλεπόταν εκεί να γίνειΤΕΧΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ και κατόπιν πίεσης του δήμου Χαλανδρίου ΤΟΥ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΛΏΣ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ όπως νόμιζαν ότι θα πετύχουν οι μαθητευόμενοι μάγοι της νέας διοικήσεως που μας έκραζαν γιατί - λέει - δεν είχε ο δήμος τα σχέδια της ανέγερσης και τον φάκελο της άδειας, λες και ήταν ΔΙΚΟ ΤΟΥ για να τα έχει.

Βέβαια τώρα ο κος Γεροσωτήρας κατάλαβε ότι  ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να υπογράψει ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ που διευθύνει εκτός αν είναι ήδη καταδικασμένος σε ισόβια φυλάκιση για άλλο αδίκημα και  το κάνει στο Μεταγωγών λίγο πριν τον παραχώσουν.

Και το ότι η χρήση του παραχωρείται στον δήμο χωρίς αντάλλαγμα είναι ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ από τον ΟΣΚ προς τον δήμο μας και είναι ΕΠΙΤΥΧΙΑ διαχρονικά (και τώρα).

Και διαχρονικά αντί να λέμε ΕΥΤΥΧΩΣ που ο δήμος το πετυχαίνει αυτό ξέρετε τι έλεγε ο Γερολυμάτος;

Ότι οι προηγούμενοι ήταν άχρηστοι και ανίκανοι που δεν έπαιρναν (με τον γκασμά) την κυριότητα από τον ΟΣΚ.

Και τώρα που ανέλαβε αυτός θα την έπαιρνε την κυριότητα. (με τον γκασμά).

 Αλλά δεν την πήρε την κυριότητα.

Πήρε - ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ - αυτά που έπαιρναν οι προηγούμενοι: ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ.

ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ:
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

Αλλά ας είμαστε και σε "επαναστατική εγρήγορση¨" διότι η κυριότητα του χώρου παραμένει ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ του "ελληνικού" δημοσίου.

Και ό,τι ανήκει στο (τέως) ελληνικό δημόσιο συνήθως τώρα τελευταία καταλήγει ....

ΥΓ: Λες να το δούμε το ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ έδρα του BC Bayern Munich???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου