Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ν. ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 7 + 5 = 12

Ν. ΚΟΜΠΟΤΗΣ


Ο Κος έμμισθος σύμβουλος, μου έστειλε μήνυμα να του απαντήσω στο φαιδρό κείμενο του, μέσα από το stasi.gr, ξέροντας ότι αυτό δεν γίνεται αφού με έχει αποκλείσει από αυτό. Το μήνυμα αυτό το κοινοποίησε επιλεκτικά για να αποδείξει, σε όσους θεωρεί αδαείς, ότι με αποστόμωσε αφού δεν απαντώ.

Η πλάκα είναι ότι το θλιβερό του κείμενο αναφέρεται σε δικό μου σχόλιο το οποίο δεν το έχει ανεβάσει στο site του.

Η 1η απάντηση μου είναι ανεβασμένη στο blog σας. Αυτή είναι η 2η και η τελευταία. Ας ανεβάσει στη "στάση" όποια θέλει. (Αν είναι δυνατόν να περιμένω κάτι τέτοιο τρελογιατρέ μου)
2η ΑΠΆΝΤΗΣΗ

Κε έμμισθε σύμβουλε, δεν επιθυμώ να ανοίξω διάλογο μαζί σου, διότι δεν συνηθίζω να ομιλώ με μασκαράδες που κρύβουν τον ολοκληρωτισμό τους κάτω από την μάσκα του αριστερού.

Μόνο ένας μασκαράς μπορούσε να μου προτείνει να απαντήσω στο ευτελές κείμενο του στο "stasi.gr", που αναφέρεται σε κείμενο μου που δεν το έχει ανεβάσει στο site!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θέλω να κάνω γνωστό ότι εδώ και ένα χρόνο με έχει αποκλείσει ο Κος έμμισθος όχι μόνο από την "Στάση" αλλά και από όποια ομάδα στο FB που είναι διαχειριστής και από μια σειρά sites που επηρεάζει με όλους τους "γνωστούς τρόπους".

Γνωρίζετε βέβαια ότι εντελώς δημοκρατικά με απέκλεισε και από την ηλεκτρονική λίστα της παράταξης για να μπορεί να γράφει ότι θέλει εναντίον μου χωρίς αντίλογο.
Μπλα-Μπλα δημοκρατία,
 Μπλα-μπλα εκλέχτηκαν (μόνοι τους???) ως ιδιοκτήτες της Παράταξης, του Δήμου ,των siteς και των εντύπων τους (ακούω να τρίζουν τα κόκαλα της Ευδοκίας)

Θέλω να ρωτήσω: Γιατί φοβάται αυτός ο έμμισθος σύμβουλος- αυλάρχης και το αφεντικό του έναν "υβριστή, συκοφάντη που δεν γνωρίζει και αριθμητική", έναν δηλαδή τόσο εύκολα αντιμετωπίσιμο "αντίπαλο"???
Διότι κάτι άλλο τρέχει.
Γιατί φοβούνται εδώ και δυο χρόνια να συγκαλέσουν ΓΣ της παράταξης ???
Διότι φοβούνται και την παράταξη.
Γιατί φοβούνται να συγκαλέσουν λαϊκές συνελεύσεις στις γειτονιές???
 Γιατί φοβούνται και το λαό του Χαλανδρίου, που περιμένει ακόμα την εξουσία που υποσχεθήκαμε να του δώσουμε.

Πλέον, μετά το γραμμα του Κου έμμισθου συμβούλου- αυλάρχη και του αφεντικού του, οι μάσκες έχουν πέσει και έχει φανεί το αποκρουστικό πρόσωπο που έκρυβαν.

Δεν μπορεί πια να ξεγελάσουν κανένα,ούτε καν τους μπουκωμένους που δεν μπορούν να μιλήσουν αφού δεν μπορούν να ξεράσουν την μπουκιά.

Και για να λυθεί και ο γρίφος: 7+5=12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου