Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ο Ν. ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ - ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

 
 







Ένα ακόμη λεωφορείο 15 θέσεων προστέθηκε στο στόλο της δημοτικής συγκοινωνίας του δήμου Χαλανδρίου.

Το εν λόγω όχημα αποτελεί δωρεά προς τον Δήμο Χαλανδρίου της εταιρείας Μαρινόπουλος Α.Ε, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης και αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία τις επόμενες ημέρες.

Με το επιπλέον όχημα θα διευκολυνθεί η ομαλή, ασφαλής και δωρεάν μεταφορά των δημοτών στα όρια του Δήμου. ( ακολουθούν φωτογραφίες ανφάς και προφίλ του λεωφορείου)


Το παραπάνω κείμενο είναι πιστή αντιγραφή από το επίσημο  site του Δήμου μας. 

Προσοχή στη 2η παράγραφο. Η εταιρία απέκτησε ξαφνικά εταιρική και κοινωνική ευθύνη!!!!!!!ΔΟΞΑΣΤΕ την, με την εντολή του «αριστερού» Δήμαρχου . 
Είναι η ίδια εταιρία, που πριν τρία χρόνια, πάρα την βούληση των κατοίκων της πόλης μας, μετέτρεψε ένα σχολικό κτήριο σε ένα νέο της μαγαζί (super market το λένε) στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας. Θυμίζω σε όσους έχουν ασθενή μνήμη , ότι στους αγώνες για να μη γίνει αυτό το καινούργιο μαγαζί της ως άνω εταιρίας, πρωτοστάτησε η παράταξη που διοικεί το Δήμο μας!!!!!
 Έρχεται λοιπόν η εταιρεία να την επιβραβεύσει για τους αγώνες που έκανε εναντίον της!!
Η ίδια εταιρεία κατέχει αυθαίρετο  και παράνομο μαγαζί σε παραρεμάτιο περιοχή. Το γνωστό super market Μαρινόπουλος στην οδό  Γυφτόπουλου υπό μορφή παραπήγματος. 
Θυμίζω ξανά τις θριαμβολογίες του Δήμαρχου και της αυλής του που κατάφερε να διώξει την πιτσαρία  Da Nona που ήταν δίπλα  στο Μαρινόπουλο στην ίδια παραρεματιο περιοχή,  διότι ο φουκαράς ιδιοκτήτης της δεν λεγόταν Μαρινόπουλος.

Μετά από όλα αυτά έχω μερικές ερωτήσεις προς τους δημοτικούς συμβούλους κύρια, αλλά και σε όσους συμπολίτες μας ασχολούνται ενεργά με τα κοινά της πόλης μας:

1.Πως ο Μαρινόπουλος ξαφνικά από «εχθρός» της πόλης μας και της διοικούσας παράταξης, έγινε «φίλος» και «ευεργέτης» της;;;;;

2. Γιατί καμμιά Δημοτική Παράταξη της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης δεν ανησύχησε και δεν αντέδρασε  μέχρι τώρα;;; Περίμενα τόσες μέρες, ελπίζοντας σε μια ηχηρή αντίδραση από την «Αντίσταση» τουλάχιστον, αλλά και πάλι διαψεύστηκα και απογοητεύτηκα που η αυτοαποκαλούμενη  «αριστερή» δημοτική αρχή χειροκροτεί την «κοινωνική ευθύνη» του Κεφαλαίου!!!!! (αυτά παθαίνουν όσοι ποτέ τους δεν διάβασαν Μαρξ ;;; ή κάτι άλλο τρέχει;;;;)

3. Τι μου συμβαίνει τρελογιατρέ μου;;; και συνδέω όλα αυτά  α) με το ξαφνικό σταμάτημα των κινητοποιήσεων κατά του Μαρινοπούλου επί της Δουκίσσης Πλακεντίας  και β) Με την απαράδεκτη συμπεριφορά του νυν δήμαρχου κατά της μακαρίτισσας  Νένας Ρήγα (προέδρου του συλλόγου της ρεματιάς) προεκλογικά, όταν απαίτησε να γκρεμιστούν τα αυθαίρετα του Μαρινόπουλου και του Ζηκογιάννη από την οδό Γυφτόπουλου και να αποδοθεί ο παράνομα καταπατηθείς χώρος στους πολίτες και την ρεματιά 

4. Τί ανταλλάγματα, πολλαπλάσιας αξίας βέβαια, ζήτησε και πήρε ο Μαρινόπουλος;;;;;;

Ελπίζω σε κάποιο προσεχές Δημοτικό συμβούλιο να απαντηθούν αυτά τα τρελά και γεμάτα εμπάθεια ερωτήματα μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου