Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΠΟΛΥΣ ΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Μας αδίκησε η ΠΛΑΤΕΙΑ με τις αναρτήσεις για τους ΡΟΜΑ


Αυτό μου είπε ο Πόλυς Τακόπουλος εχθές πριν το δημοτικό συμβούλιο: "Δεν έχεις δίκιο που έγραψες ότι δεν παραστήκαμε στο ΣτΕ ενώ στο προηγούμενο συμβούλιο (που έλειπε ο ακατανόμαστος) ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ και είμαστε με την Γ. Αθανασάτου στην συνεδρίαση και συνεργαστήκαμε με τους δικηγόρους των προσφευγόντων δήμων Μεγάρων και Μάνδρας - Ειδυλλίας." μου είπε ο κος Τακόπουλος.

Αν διαβάσει καλά τις δύο χθεσινές μας αναρτήσεις ο κος Τακόπουλος θα δει ότι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν γράψαμε εμείς ότι δεν παραστάθηκε ο δήμος στο ΣτΕ.

ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ότι είχε ενημερωθεί το δημοτικό συμβούλιο στην προηγούμενη συνεδρίαση - γιατί δεν το ήξερα και δεν  με ενημέρωσε κανείς - και σε αυτό ο Π. Τακόπουλος είχε δίκιο γι ΄αυτό κάνουμε σήμερα - ΠΡΩΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ - την διευκρινιστικήή ανάρτηση.

ΤΟ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟ ΣΕ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΓΚΑΛΕΣΕΙ Ο κ. ΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ που είνα και γραμματέας της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ; (Der Kommisar).

ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΓΚΑΝΟΙ! ΑΚΟΥΜΕ ....

Γράψαμε όμως επίσης εχθές για την ασάφεια και την έλλειψη ενημέρωσης για το "πιλοτικό" πρόγραμμα ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση.

Εχτές λοιπόν ο δήμαρχος - λέει - ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο για το πιλοτικό πρόγραμμα.

Μίλησε κανένα δεκάλεπτο επί του θέματος για να αποδείξει την αξία της σιωπής.

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, εν μέσω πολλής σάλτσας, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ:

- Για την εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος αποκατάστασης των ΡΟΜΑ - ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΙΕΑΣ - επιλέχτηκαν δύο δήμοι  το Χαλάνδρι και .... άλλος ένας που ακόμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ. (ΖΝΤΟΝΓΚ!)

- Το τι θαυλοποιηθεί δεν το ξέρουν ακόμα, το ψάχνουν.(Πιλοτική Δημιουργική Ασάφεια).

- Και ότι το Χαλάνδρι δεν έχει ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΑΛΛΑ .... ΔΥΟ γιατί εφτά οικογένειες ΡΟΜΑ έχουν στήσει - λέει - νέο καταυλοσμό στο ΠΑΤΗΜΑ 2 όπως είπε ο Γερολυμάτος για να απομακρύνει την μπάλα - όσο γίνεται - από το ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ. (ΞΑΝΑΖΝΤΟΝΓΚ!)

(Θα βάλουμε το ηχητικό αργότερα για να ακούσεις Δήμαρχο και Γερολυμάτο και αν καταλάβεις εσύ άλλα να γράψεις στην ΠΛΑΤΕΙΑ αναγνώστη μου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου