Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΟΥΡΤΕΣΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ

"Δεν θέλετε να μπει η περιοχή στο σχέδιο" είπε ο Γιάννης Λαδόπουλος στον Θωμά, μου έλεγε ο Γιώργος.

"Βάζουμε την περιοχή στο σχέδιο παρά τα εμπόδια και τις αντιδράσεις του παλιού" (ημών) είπε ο Ρούσσος στο δημοτικό συμβούλιο.

"Εμείς στηρίζουμε για το καλό της πόλης" λένε κάποιοι "χριστιανοί¨" από την αντιπολίτευση που συντάσσονται με όσα προβλέπει η μελέτη Γερολυμάτου - Ιωνά.


"Εμείς δεν μπορούμε να μιλήσουμε, πήραμε οικόπεδο" λένε άλλοι.

ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!!!

ΚΟΠΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Και εγώ τους ερωτώ:
Το καλό της πόλης θέλει την ΕΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ έναν βρεφονηπιακό σταθμό για τα παιδιά των Χαλανδραίων, όπως ήθελε ο ΔΙΑΘΕΤΗΣ - ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Γ. ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ και άφησε γι' αυτό την μεγάλη περιουσία του ή την θέλει να γίνει κάτι άλλο που θα αποφασίσουν οι "φίλοι και συγγενείς" του Ιδρύματος ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, βεβαίως, βεβαίως;

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΚΑΘΑΡΑ: Το καλό της πόλης είναι η ΕΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ να είναι ΚΤΙΡΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ - δηλαδή ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!


ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ:

  • ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ; Είναι η "παραταξιακή ευθύνη" πάνω από αυτό;
  • ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΜΑΣ, ΤΙ ΛΕΝΕ; ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ Η ΕΣΤΙΑ ΑΠΟ "ΚΤΙΡΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ  ΧΡΗΣΗ Κ2 του N.4269-2014 (καλυμμένο πίσω από το Α2 στον αναρτημένο χάρτη - αλλά το ίδιο είναι).
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ που θα την λέμε από εδώ και μπρός "ΦΑΣΗ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ" ο χώρος της ΕΣΤΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΧΑΣΕ .... ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ;

ΝΑ:

ΔΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ:
Τα εκπαιδευτικά κτίρια και τα κτίρια πρόνοιας (βρεφονηπιακοί σταθμοί) στην μελέτη τα έχουμε "σι μπλιδάκι".

Μπλε τριγωνάκια, μπλε κυκλάκια και μπλε τετραγωνάκια.

ΞΕΠΛΥΜΕΝΟΚΙΤΡΙΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΙΓΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ενώ κιτρινοβερικοκί είχαμε την Γενική Κατοικία.

(Το καινούργιο μνημονιακό φρούτο Κ2 - κάτι στη μέση των χρήσεων, μεταξύ αμιγούς και γενικής κατοικίας - έγινε και αυτό ανοικτοκίτρινο στην φάση Γερολυμάτου ΑΛΛΑ ΑΜΙΓΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αλλά μην το μπλέξουμε άλλο σε αυτό, σε άλλη ανάρτηση).




ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ Η ΕΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΛΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙΑ!ΚΤΙΡΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ - ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟ.


ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΝΕΤΑ - ΣΚΕΤΑ.

ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!

ΝΑ, ΔΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ:


ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΟΜΩΣ;

Για δες με τα ματάκια σου για να μην λες ότι είναι διαδώσεις των πολιτικών τους αντιπάλων, που θένε να τους πλήξουν:

Πάει το σιμπλιδάκι! Έγινε λεμονοκίτρινο με Α2 (δηλαδή Κ2 του 4269/14!)



Θα σου εξηγήσουμε στην επόμενη ανάρτηση τι μπορεί να γίνει τώρα η πρ. ΕΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ, εκτός από βρεφονηπιακός σταθμός ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ χωρίς να χρειάζεται ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΡΟΥΣΦΕΤΙ στους "φίλους" καμία άδεια από τον δήμο.

ΚΑΜΙΑ!

 Και επειδή παίζει ένα ΗΛΙΘΙΟ επιχείρημα στην πιάτσα, ότι δηλαδή η εναρμόνιση των χρήσεων γης με τον μνημονιακό φουχτελικό πολεοδομικό νόμο του 2014, τον 4269, επιβάλλει να γίνει αυτό στα κτίρια πρόνοιας και εκπαίδευσης, να χαρακτηριστούν δηλαδή με το ΓΕΝΙΚΟ και ΑΟΡΙΣΤΟ Κ2 (Α2 στην μελέτη) βάζουμε παρακάτω  και τον χάρτη ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της ανάρτησης Γερολυμάτου για να δείτε ότι τα μπλε δεν έφυγαν από τα άλλα οικόπεδα που προβλέπονται για εκπαίδευση ή πρόνοια, δεν έφυγαν από τον βρεφονηπιακό σταθμό της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, αλλά έφυγαν ΜΟΝΟ από την ΕΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ, το ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ του τοπικού κατεστημένου σε βάρος των παιδιών σου!

Σε όλα τα άλλα άλλαξαν χρώμα τα τετραγωνάκια, ΠΡΑΣΙΝΙΣΑΝ από ΜΠΛΕ για να μπερδεύονται οι ιθαγενείς αλλά είναι εκεί ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ, όχι αόριστο Α2.



Άκου αναγνώστη μου, κάτι μεταξύ μας τώρα:

Μην τολμήσεις να με πάρεις τηλέφωνο και να μου πεις ότι δεν κατάλαβες το τι παίζεται στην Τούφα Μεταμόρφωση και στο Κουρτέση (οι δύο τελευταίες αναρτήσεις μας)  γιατί πιο πολύ να τα σπάσω σε δίφραγκα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ και εσύ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ.

Αν ήσουν δεν θα διάβαζες ΠΛΑΤΕΙΑ. Και εχθές ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ την ανάρτηση για την Μεταμόρφωση. ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ!

Μην μου πει λοιπόν κανένας ότι δεν κατάλαβε γιατί θα του απαντήσω στα Χαλαντρέικα.

Όποιος παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει απλά ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΙΑΖΕΙ διότι έχει άλλα κόλπα να εξυπηρετήσει ή να πρωτάξει.

Όσοι δεν έχουν όμως και νιάζονται για το μέλλον των παιδιών τους  να μου πουν αν θένε το καλό της πόλης αυτοί που ψηφίζουν, ανέχονται, αποσιωπούν αυτά τα ΣΚΑΤΑ ή το μέλλον της πόλης το υπερασπιζόμαστε εμείς που είμαστε σπαζαρχήδες και δεν ψηφίζουμε, κάνουμε ένσταση, φωνάζουμε, σε καλούμε να μας βοηθήσεις να αντιδράσουμε στα σχέδια ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ που επιβάλλουν τα συμφέροντά τους σε βάρος των παιδιών μας, επιβάλλουν αυτές τις φοβερές πηρουέτες σε μια απόλυτα παραδομένη - πρώην αντιστασιακή και αριστερή -  διοίκηση του δήμου.

Τουλαχιστον, ως υπεύθυνοι πολίτες βοηθήστε τους συμπολίτες μας να ενημερωθούν.
Καλέστε τους τουλάχιστον να διαβάσουν αυτά που αναδεικνύουμε και να δουν ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ και να κρίνουν.
 Να δουν για να είναι ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
Και μετά ας παραμείνουν ΙΔΙΩΤΕΣ αν θέλουν.
Αλλά θα φταίνε εκείνοι.
ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου