Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Διακρίνω έναν εκνευρισμό στα ρουφιανάκια του τοπικού καπετανάτου

ΜΠΙΝΤΕΣ
  • Ο Κωστάκης (Ευθυμιάκης άραγε θα είναι το πραγματικό επίθετό του αυτουνού;; ) με email από μαϊμουδολογαριασμό τσαντίστηκε που μας απάντησε ο δήμαρχος και ανεβάσαμε την απάντηση.
Ήθελε ο παπάρας να την κόψουμε την απάντηση του δημάρχου λες και έχουμε κόψει ποτέ τίποτα ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ. 
Για να είμαστε ίδιοι με τα ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ μούτρα του και την διαχείριση που κάνει αυτός στα μέσα που είναι διαχειριστής, όπου πετάει έξω όσους διατυπώνουν ακόμα και ερωτήσεις και μάλιστα επιτιθέμενοw με λύσσα, λάσπη, ύβρεις και χαρακτηρισμούς στον ερωτώντα. (Για αντίθετη άποψη δεν το συζητάμε .... Όσοι έχουν αντίθετοι άποψη είναι για εξοστρακισμό από την πόλη).

  • Ο άλλος έχει λυσσάξει να μας βρίζει (διαδυκτιακά και ανώνυμα βεβαίως - αν ήταν με τα μουτράκια του θα το βάζαμε στο blog) γιατί λέει δεν έχουμε κράξει όσους υπόχρεους δημοτικούς συμβούλους δεν έχουν ανεβάσει στο site του δήμου το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ τους για το 2015. 
"ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΡΕ" μου γράφει.
"Δεν λες ότι δεν έχουν κάνει ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ...."

Άκου τώρα  χαφιεδάκο:
  1. . Όσο μου ζαλίζεις τα μέζεα του στεατοπηγικού μου συστήματος  ΑΝΩΝΥΜΑ,, ακόμα και να ήθελα να ασχοληθώ με το θέμα ..... ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΣΕ ΧΑΦΙΕΔΕΣ που νομίζουν ότι με εκβιάζουν δεν το κάνω.  Οπότε σταμάτα μπας και ασχοληθώ ....
  2.  Επειδή είσαι ασήμαντο χαφιεδάκι πες στα αφεντικά σου πρώτα να ασχοληθούν με τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ που δεν υποβλήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και δεν έτρεξε μία και μετά ασχολούνται και με αυτά του 2015 που ακόμα μπορούν να ανέβουν, έστω και εκπρόθεσμα.
Έχει μπλοκάρει η επετηρίδα όσων αιρετών στο Χαλάνδρι  γράφουν τον Καλλικράτη και την Διαύγεια στα δικά τους μέζεα και δεν τρέχει μία.
Χρόοοονια τώρα.
 Ας ασχοληθούν λοιπόν αι αρμόδιαι αρχαί και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και μετά ελέγχεις εσύ την ΠΛΑΤΕΙΑ για το τι γράφει.
ΠΑΠΑΡΙΚΟ!
Κάποιοι όμως  φροντίζουν να τους κρατάνε απασχολημένους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς με ανύπαρκτες παπαριές, με ανούσιες καταγγελίες και ενασχόληση με ξεθωριασμένες υποθέσεις και ό,τι έγινε πριν 10 χρόνια ώστε να περάσουν άλλα 10 και να παραγραφούν τα αίσχη τα δικά τους και των εκλεκτών τους στον δήμο.
Το σύστημα έχει και άλλα, συστήματα πολλά  .....
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΟΥΟΥΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΥΚΟΥΛΩΤΑ κάτω από φυστίκια και  τσαπέλες

  • Ο άλλος --- ανώνυμος Παριζιάνος σου λέει - θα έρθει να μας απαυτώσει λέει πρωί πρωί και δεν έχουμε κάνει και μπιντέ να είμαστε καθαροί, θα μας πιάσει άπλυτους.

  • "Να ασχοληθείς με την Παπανικολή που έγινε πριν χρόνια το ατύχημα και σκοτώθηκε άνθρωπος" μου λέει ο άλλος.
Τόσα email γκρίνιας δεν έχουμε πάρει πέρυσι όλο το χρόνο.
Τυχαίο;

ΟΧΙ ΡΕ! Πλατεία διαβάζεις. Σου κόβει.

Για το ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ.
Μην είσαι χαζός,

Άκου "να ασχοληθείς με την λακούβα ...."

ΜΕ ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ, που δεν θέτε!
ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΤΕ (και δικαίως με όσα είχατε καταφέρει να επιβάλλεται στο ανεπαρκές τοπικό πολιτικό προσωπικό μεταξύ 2006 και 2014)) ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΓΙΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ στο παρασκήνιο, ενώ το δημοτικό συμβούλιο θα ψηφίζει συμβάσεις, θα παρίσταται και θα χαιρετίζει.

Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ!

ΒΛΑΜΜΕΝΑ ....
Ε, ΒΛΑΜΜΕΝΑ!

ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου