Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!



Μια μικροαδιαθεσία με κράτησε σπίτι την Πέμπτη και δεν πήγα στο δημοτικό συμβούλιο.

"Τα καλύτερα έχασες"  μου είπαν εχθές στο τηλέφωνο συνάδελφοι της αντιπολίτευσης που δεν άντεξαν να μην δουν στην ΠΛΑΤΕΙΑ τα νέα.

"ΡΕ ΣΥ Ο ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΠΟΚΉΡΥΞΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ  δημόσια " μου είπαν.

Τοποθετήθηκε - λέει -  ο δημοτικός σύμβουλος Τ. Ευσταθίου για την επιβολή χαρατσιού χρήσης της δημοτικής πισίνας  στους γέορντες του ΚΑΠΗ και η απάντηση της Α.Ε. του Δημάρχου Χαλανδρίου ήταν:

"ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ που κυβερνάει. Εμείς δεν έχουμε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ".

Έγινε το σούργελο!

"Καλά εσύ δεν ήσουν πριν μερικές μέρες στο Ταε Κβο Ντο μαζί με την Χριστούλη (τη νονά μας) και βαράγατε παλαμάκια στον Τσίπρα;" του της έπεσε η Καρατζά.

"Ποιος σας έκανε διοίκηση του δήμου; Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σας έκανε" του είπαν.

ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ο ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ: "Σιγά μην μας έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. 2% μας προσέθεσε μόνο."
  • Θυμίζω ότι το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε την δυναμική του 37%, όταν έδωσε - με διαδικαίες ψηφοφορίας εισοδιστών - το χρίσμα στον Ρούσσο.
  •   Θυμίζω ότι αυτή η παράταξη ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ πήρε 18%. Χωρίς το χρίσμα δεν θα έπαιρνε ούτε ..... 8. Γιατί όταν πήρε 10 δεν είχαμε κατέβει εμείς, έστω και με το ισχνό ποσοστό που πήραμε πίσω από το δικό μας αρχικό 12, λόγω ακριβώς της δυναμικής του ΣΥΡΙΖΑ που μας την έπεσε με τόση ένταση.
  •  Θυμίζουμε ότι για χάρη του και κατ' εντολή του μεγάλου αυτού αυλάρχη ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε σε αναστολή την κομματική ιδιότητα του ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ, εμού του ακατανόμαστου, αναστολή που ΑΚΟΜΑ δεν έχει ανακαλέσει η ΟΜ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ κατά παραβίαση κάθε έννοιας εσωκομματικής δημοκρατίας γιατί λέει δεν είμαι στην ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. (Εδώ φεύγουν αυτοί που ήταν εκλεγμένοι με την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ δημοτικοί σύμβουλοι και η ΟΜ διατηρεί την δική μου αναστολή. Μιλάμε για ΧΑΛΑΝΔΡΕΪΚΗ  ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.
  • Στην κατάφορη παραβίαση του καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ που επιβληθεί από την ηγεσία της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στο Χαλάνδρι, αυτή η συμπεριφορά του ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ Σίμου Ρούσσου είναι η επιβράβευση. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ο Ρούσσος, όπως και κάθε αυταρχικός και εγωπαθής χαρακτήρας (κρυφοφασίστας), θέλει από τις σχέσεις του μόνο τα καλά.
ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ.
Ακόμα και στις πολιτικές του σχέσεις.
Ακόμα και τώρα που προσπαθεί να βγάλει την ουρίτσα του έξω από την καθοδική πορεία των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, παριστάνει - και είναι - προνομιούχος συνομιλητής των υπουργείων που διαχειρίζονται θέματα του δήμου.
Από την άλλη όμως καθυβρίζει δημόσια το κόμμα που τον έκανε δήμαρχο για να μην έχει το κόστος από τις κυβερνητικές παλινωδίες και υπαναχωρήσεις.

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!

ΥΓ: Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου