Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ "ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ" ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ



Ανεβάζω στην ΠΛΑΤΕΙΑ τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΠΕΙΔΗ θα ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ με κάθε πρόσφορο τρόπο το επόμενο διάστημα, ότι η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ παρανομεί ΑΣΥΣΤΟΛΑ, αυθαιρετεί κατά των αιρετών και τελικά επιβάλει ένα ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΑΔΙΑΦΑΝΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΣ στην διαχείριση του δημόσιου χρήματος και του δράματος των απόρων συνανθρώπων μας. το οποίο ανέχεται βεβαίως και συγκαλύπτει αν δεν επιβάλλει κρυπόμενη, η ίδια η ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Και ενώ η συγκεκριμένη διεύθυνση του δήμου παρανομεί ασύστολα έχει το θράσος να απευθύνεται ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ - του δήμου που (μόνο για εμάς φαίνεται)  δεν είναι τσιφλίκι της Κούκα - σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και να τους υποδεικνύει πώς θα κάνουν την δουλειά τους.
(ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ - Για ΦΑΣΙΣΜΟ της ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ).

Η υπηρεσιακή προϊσταμένη της συγκεκριμένης υπηρεσίας νομίζει ότι είναι ΥΠΕΡΔΗΜΑΡΧΟΣ υπό την ανοχή βεβαίως δημάρχων και εντεταλμένων συμβούλων και εκπροσώπων παρατάξεων την εύνοια των οποίων εξασφάλισε σταδιακά και κούτσα κούτσα την τελευταία δεκαετία.

Καλούμε τον "ψαγμένο" αναγνώστη μας να διαβάσει ειδικά στον κανονισμό Στο άρθρο 4 τα περί ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ του ΔΣ για την δυνατότητα να αποφασιστεί ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ συνεδρίαση αν υπάρχει θέμα του οποίου Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ - την οποία είναι υποχρεωμένη η διοίκηση να φέρνει στο Δ.Σ. ή η διαλογική συζήτηση επί αυτής που ακολουθεί, πρέπει να παραμείνει εκτός δημοσιότητας.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ δεν εισηγήθηκαν να αποφασιστεί το θέμα των απόρων σε τέτοια συνεδρίαση του Δ.Σ.;

Γιατί αν το έκαναν δεν θα είχαν το άλλοθι για την μη ενημέρωσης δημοτικών συμβούλων και παρατάξεων για τις ρουσφετολογικές επιλογές τους.
Θα ήταν υποχρεωμένοι να φέρουν ακόμα και  τα ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ των οφελουμένων, όχι  τα αρχικά για το οποία κάνουν φασαρία για λόγους ΤΑΚΤΙΚΗΣ και μόνο. (σπάνε τον τσαμπουκά της αντιπολίτευσης, νομίζουν).

Πώς επιμένουν λοιπόν ότι Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ του θέματος για την οικονομική βοήθεια σε άπορους συνδημότες μας ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ και όχι ΠΛΗΡΗ ΟΝΟΜΑΤΑ που ΕΚΕΙΝΟΙ  οι ίδιοι - έφεραν στο Δ.Σ και ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ (και όχι κεκλεισμένων των θυρών) συνεδρίαση, που επιτρέπεται να βιντεοσκοείται ή να ηχογραφείται από ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΙΜΑ στην Πλατεία;

 Πού βασίζει η κα Κούκα το αίτημά  της να κατέβει η ανάρτηση της ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΣ από την ΠΛΑΤΕΙΑ;

Αίτημα που ικανοποιήσαμε προς αποφυγή αποπροσανατολισμών από την ουσία της κριτικής μας, που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ και οι συνδημότες μας  αλλά η αδιαφανής διαχείριση του δημόσιου χρήματος στην διεύθυνση της Κούκα και η ακραία ρουσφετολογική αντίληψη της διοίκησης του δήμου που βάζει τους οφελουμένους ως ασπίδα της.

Είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ, αναγνώστη μου, ότι η ΕΙΣΉΓΗΣΉ προς το δημοτικό συμβούλιο ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΘΕΙ κατ στην δημόσια συνεδρίαση από την διοίκηση.
Επί αυτής γίνεται η συζήτηση.
Και αν παραλείπεται πολλές φυρές η ανάγνωση με την ανοχή του σώματος, αυτό γίνεται απλώς για λόγος οικονομίας χρόνου και μόνο επειδή την έχουν διαβάσει ήδη  όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι.
Δεν σημαίνει αυτή η ανοχή για λόγους οικονομίας χρόνου ότι η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ από τον εισηγητή της διοίκησης
Επί αυτής τοποθετούνται οι σύμβουλοι και λαμβάνονται οι αποφάσεις.
ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ!

Η κα ΚΟΥΚΑ ΠΟΥ  είναι υπηρεσιακά υπεύθυνη ΚΑΙ  (εκτός πολλών άλλων) για αυτήν την ΚΑΤΑΦΟΡΗ και  ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ παραβίαση των ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ - του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΖΟΥΡΑ εν  προκειμένω   που ζήτησε πλήρη ενημέρωση  ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΟΝΟΜΑΤΑ των επιλεχθέντων, όπως είχε δικαίωμα και του αρνήθηκαν.

Του αρνήθηκε ΠΑΡΑΝΟΜΑ η υπηρεσία της Κούκα, που οφείλει αυτά και να τα γνωρίζει και να εκτελεί τα υπηρεσιακά της καθήκοντα ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ και τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα  και όχι κατά το προσωπικό της δοκούν, τις προσωπικές της επαγγελματικές ή άλλες προτιμήσεις.

Τα δικαιωμάτων του ΑΙΡΕΤΟΥ όπως αυτά τα αναγνωρίζει και η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (βλ. προηγούμενη ανάρτηση) και είναι ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ στην πρόσβαση στα στοιχεία της υπηρεσίας της.



ΥΓ: ΕΛΕΝΗ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ! 
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ....
ΘΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!
 Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου