Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ Η ΚΟΥΚΑ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΝ Γ. ΚΟΥΡΑΣΗ και Θ. ΠΙΣΙΜΙΣΗ

 
Έτσι για προθέρμανση


Ζητάει την "παραδειγματική τιμωρία του" γι' αυτό το άρθρο του στην ΠΛΑΤΕΙΑ:

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΕ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ;;;

Άρα πρέπει τώρα να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ο Νταβίας τα γραφόμενά του προσκομίζοντας στον εισαγγελέα τα αναγκαία πειστήρια, έτσι δεν είναι;
Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς έτσι δεν είναι;

Οι παρευρισκόμενοι υπάλληλοι στο επεισόδιο που έγινε στον δήμο (Μπακόλα, Γιαννοπούλου, Νταβία) όταν η Κούκα πήρε τον υπηρεσιακό φάκελο συναδέλφου της - ανταγωνίστριας της για την θέση της διευθύντριας το 2013 και μάλιστα χειροδίκησε εναντίον της, θα κληθούν να καταθέσουν ΕΝΟΡΚΩΣ.

Το πόρισμα της ΕΔΕ για το έργο του καταυλισμού των τσιγγάνων που έδωσε τα κρίσιμα μόρια στην κυρία αυτή για να γίνει διευθύντρια, υπερβαίνοντας τα τυπικά προσόντα συναδέλφου της, θα ζητηθεί από τον δήμο για να αξιολογήσουν οι δικαστικές αρχές αν όντος ήταν ή δεν ήταν "ΕΔΕ συγκάλυψης" που έπρεπε να οδηγήσει σε ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ και όχι επιβράβευση εκείνης που την διενέργησε.

Το πόρισμα της ΕΔΕ που διέταξε ο Ρούσσος τον Δεκέμβριο για το θέμα της παράνομης καταστροφής εγγράφων του δήμου που είναι ήδη στο αρχείο του δήμου, και που λέει το πουλάκι ότι έχει αναδείξει καραμπινάτη περίπτωση πλαστογραφίας και αλλοίωσης απόφασης δημοτικού συμβουλίου για την οποία πρέπει να ενημερωθούν οι εισαγγελικές αρχές, μιλάμε για την περίοδο που η κυρία αυτή είχε την ευθύνη της γραμματείας του δημοτικού συμβουλίου, μάθαμε ότι ζητήθηκε ήδη εγγράφως και επισήμως από τον Νταβία από τον δήμο.

Η αλλοίωση της απόφασης του ΔΣ περί εκλογής του ΔΣ της ΦΛΥΑ είναι εδώ.

Η αναφορά της σημερινής διευθύντριας της Οικονομικής Υπηρεσίας για τον τρόπο που η κρινόμενη - τότε - Κούκα - είχε πάρει τον υπηρεσιακό της φάκελο θα ζητηθεί και θα κατατεθεί στην δικαιοσύνη προς αξιολόγηση.
Η απόπειρα της Κούκα και των κολλητών της να φιμώσουν την ΠΛΑΤΕΙΑ δεν θα περάσει!!!

ΥΓ: Μάθαμε ότι προχθές που ο Νταβίας μίλησε με την Γενική Γραμματέα του Δήμου Στέλλα Μιχαλοπούλου εκείνη:

1. Του εξέφρασε την συμφωνία της και την υποστήριξή της περί του δικαιώματός του να δημοσιοποιεί τις εισηγήσεις του ΔΣ και του είπε ότι είναι πάντα με όσους αγωνίζονται για την διαφάνεια και διαφωνεί με την Κούκα και το έγγραφο που έκανε στην ΠΛΑΤΕΙΑ ζητώντας να κατέβει η ανάρτηση της εισήγησης της υπηρεσίας της.


2. Για το πόρισμα της ΕΔΕ του είπε ότι "μιλάμε για καραμπινάτη αλλοίωση αποφάσεων Δ.Σ."


3. Ο Νταβίας μάθαμε ότι εχθές επικοινώνησε με τον Γ. Κουράση και του εξήγησε δυο πραγματάκια.


4. Κατερίνα ...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου