Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ



 
Ο Δήμος Χαλανδρίου
   δημιουργεί Παιδικό Θεατρικό εργαστήριο για παιδιά από 8 έως 12 ετών.

Η λειτουργία του συγκεκριμένου εργαστηρίου έχει ως σκοπό την καλλιέργεια ομαδικής συνεργασίας μέσα από ασκήσεις γνωριμίας και θεατρικό παιχνίδι, που αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα των παιδιών. Στους στόχους του εργαστηρίου είναι και η προσπάθεια για το ανέβασμα μιας παράστασης όπου τα παιδιά θα έχουν ενεργό συμμετοχή στη δημιουργία και πραγματοποίησή της.

Το εργαστήριο θα λειτουργεί κάθε Σάββατο 11:00 με 13:00 στην αίθουσα του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου, Φιλικής Εταιρείας 12 & Τομπάζη.

Υπεύθυνη εργαστηρίου η καθηγήτρια θεατρικής αγωγής και ηθοποιός Νερίνα Ζάρπα

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016, στα τηλέφωνα: 210 6820464, 6972139536.

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών 15 άτομα (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Μηνιαία συνδρομή 20,00€ η οποία θα καταβάλλεται στην ταμειακή υπηρεσία του Δήμου, Αγ. Γεωργίου 30, 1ος όροφος

ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν.: ΘΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - για να λέμε και των στραβών τα καλά. Ας ελπίσουμε να στηριχτούν τα νέα προγράμματα και να ριζώσουν. 
Υπήρξε γκρίνια από άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης για την επιλογή των δύο συνεργατών του δήμου που θα υλοποιήσουν τα δύο εργαστήρια.
Εμάς δεν μας αφορά αυτή η κριτική προς την διοίκηση, ειδικά αν έχει - που έχει - παραταξιακό κίνητρο (γιατί δεν πήρε τον δικό μου θεατρικό που είναι καλός και πήρε τον δικό του).
Αλλά επειδή ξέρουμε ότι ο Γκάκας είναι Ο ΜΟΝΟΣ που ΑΚΟΥΕΙ τι του λένε στον δήμο θα του κάνουμε μια συναδελφική υπόδειξη: ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ σε αυτές τις πρωτοβουλίες να αναζητήσετε την συνεργασία και την συνδρομή του Τάσου Ράμση που με την τεράστια εμπειρία του και την επιτυχημένη - για χρόνια - υλοποίηση του "ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΤΗΤΑΣ" έχει να συμβάλλει, να μεταβιβάσει την εμπειρία του και να βοηθήσει τους νέους συνεργάτες του δήμου που διαλέξατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου