Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ





Σήμερα (εχθές) Τσικνοπέμπτη είδα την πρώτη κλήση, μετά από 1 μήνα λειτουργία της δημοτικής αστυνομίας.

Ελπίζω να κάνει αισθητή την παρουσία της και στην πλατεία Δούρου. Η φωτογραφία απεικονίζει την συνήθη κατάσταση μπροστά από την Eurobank. Μία σειρά παρκαρισμένα μόνιμα και μία σειρά με alarm, σε δρόμο όπου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ μόνιμα η στάση και η στάθμευση. Βέβαια ο Δήμος το ότι απαγορεύεται εκεί μόνιμα η στάση, το είχε απαξιώσει στην πράξη με τις ανακοινώσεις που έβαζε την περασμένη βδομάδα και παρακαλούσε να μην σταθμεύουν εκεί στις 25/2 λόγω έργων. (δηλαδή τις άλλες μέρες κάντε ότι θέλετε).

Όσο για την Κολοκοτρώνη μετά από την Βελανιδιά, συνήθως δύο σειρές μόνιμα παρκαρισμένα, μία αριστερά και μία δεξιά και μια τρίτη σειρά αριστερά με alarm.

Η χώρα της αναρχίας και ατιμωρησίας.



ΓΓ
 
 
ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν.: Πάλι διαφωνούμε ως προς τις προτεραιότητες Γιώργο. Η ''κουτσουρεμένη" δημοτική αστυνομία έχει πολύ πιο επείγουσες (ατά την γνώμη μου) προτεραιότητες από το να μετατραπεί σε άλλον ένα εισπρακτικό μηχανισμό για τον δήμο ''κάοντας αισθητή την παρουσία της" κόβοντας κλίσεις. Απορώ με τι θέματα επιχαίρεις ώρες ώρες. Η τήρηση - ας πούμε - των κανόνων των αδειών μουσικής στα ΚΥΕ δεν είναι πιο σημαντικό για να πιέσουμε από το να ζητάμε ..... περισσότερες κλήσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου