Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ

Μπαίνει εχθές ο ακατανόμαστος στο φατσομπούκι να δει τις παπαριές που γράφουν εκεί μέσα.

"Άγγελέ μας στείλε μου το τηλέφωνό σου που το θέλω" του γράφει η ..... συνάδελφός του.

Της το στέλνει.

Σε πέντε λεπτά χτυπάει το κινητό: "Δέκα φορείς της πόλης θα κάνουν μια εκδήλωση στην ταβέρνα μου και θέλουν να τυπώσουν 200 Α4 προσκλήσεις τετράχρωμες - μπρος πίσω, το οργανώνω και εγώ και σε σκέφτηκα. Πες μου τώρα πόσο θα κάνουν;'

- Ε καλά πόσο να κάνουν 200 προσκλήσεις ρε .... "συναδέλφισσα". Ανάλογα με τις απαιτήσεις της μακέτας, το χαρτί και τα κοψίματα - διπλώματα ... από 80 έως 100 ευρώ, να δω την δουλειά, να δούμε τι χαρτί θέλετε, να δούμε μην έχει καμιά ιδιαιτερότητακαι θα σου δώσω την τελική φιλική τιμή." τις λέει.

"Ποιοι φορείς κάνουν την εκδήλωση και ποιο το περιεχόμενό της ρώτησε έτσι από περιέργεια και για να δει μήπως ήταν μια εκδήλωση που έπρεπε να αντιμετωπιστεί αφιλοκερδώς".

- Α ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ, δεν σε ενδιαφέρει αυτό, τώρα θέλω μόνο να μου στείελεις την προσφορά για να την δώσω και στους δέκα (φορείς) να ρωτήσουν και αλλού και αν είσαι ο φτηνότερος (γιατί εγώ εσένα θέλω, να τυπώσεις) να μας τυπώσεις εσύ. ( Για δουλειά με μέγιστο κέρδος 20 ευρώ μιλάμε έτσι;)

"Δηλαδή θες απλά ένα νούμερο σε ένα χαρτί εδώ και τώρα, χωρίς να ξέρω ακριβείς προδιαγραφές, που θα το πάρουν 10 φορείς που θα ξέρουν τις προδιαγραφές να ψάξουν να βρουν 1 ευρώ φθηνότερα για να λες ότι "εγώ σε σκέφτηκα Άγγελέ μου αλλά είσαι ακριβός" .

Δεν φτάνει δηλαδή που δεν είχε σκοπό καν να σκεφτεί να τυπώσει πραγματικά στο ΤΥΠΩΣΕ ΤΟ (για να γίνει ο ακατανόμαστος χατζής και να βγάλει ένα 20άρικο), θα του διέσυρε κιόλας το μαγαζί και θα έλεγε σε δέκα φορείς ότι "ήθελα να του δώσω την δουλειά αλλά όπως βλέπετε είναι ακριβός και το έδωσα στον άλλο που είναι λογικός".

"Ε ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑ 300 ευρώ να κάνεις την δουλειά σου" της έκλεισε την συζήτηση. "Θες και μια γραπτή μαϊμουδοπροσφορά να σε εξυπηρετησω ;"

Σήμερα η πρόσκληση βγήκε στον αέρα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Α4 αλλά Α5.

Ήμασταν στημένοι να δώσουμε  ΔΙΠΛΑΣΙΑ τιμή!!!!

Και η εκδήλωση ....
15 ευρώ το κεφάλι των καλεσμένων στο μαγαζί της για την ..... ""εκδήλωση".

Η πρόσκληση ήταν έτοιμη αλλά Η ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΕΝΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑΤΖΑ, ήθελε και να πουλήσει εκδούλευση και τελικά  να ΠΛΗΞΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ το ΤΥΠΩΣΕ ΤΟ ως ακριβό.

Λες και εμείς είμαστε χθεσινή στην πιάτσα.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!!
Είσαι και επαγγελματίας. (όχι εσύ δηλαδή, ο πατέρας σου ήταν. Εσύ με τα έτοιμα παίζεις)

ΥΓ: Η ανάρτηση γίνεται για να προστατευθεί η επαγγελματική μας υπόσταση απέναντι στους φορείς που στηρίζουν την εκδήλωση και που θα ενημερωθούν μονομερώς.

Βεβαίως και η δουλειά μας είναι η εκτύπωση και θέλουμε δουλειά.

Αλλά προσφορές μέσω fb, στα πρόχειρα κλπ μην ζητάτε.

ΔΕΝ ΔΊΝΟΥΜΕ.

Από κοντά και αφού δούμε την δουλειά συγκεκριμένα.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕ! ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΩΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου