Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Ο ΣΥΝΔΗΜΟΤΗΣ ΜΑΣ Γ. ΠΑΠΑΔΙΑΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΩΝ

Ο Γ. ΠΑΠΑΔΙΑΣ (με την μαύρη σημαία)

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Δασοφυλάκων

Μετά τις τελευταίες αρχαιρεσίες της  18ης Φεβρουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκαν σήμερα 22η Μαρτίου 2016 οι διαδικασίες εκλογής νέων Οργάνων του Διοικητικού μας Συμβουλίου . 

Οι διαδικασίες εκλογής νέων οργάνων διεξήχθησαν σε ειδική συνεδρίαση στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασοφυλάκων στην οδό Κουμουνδούρου 37  και ύστερα από πρόσκληση του Πλειοψηφήσαντος Συμβούλου κ. Λαζαρίδη Σπυρίδων .

Αφού διαπιστώθηκε η νόμιμη απαρτία με παρόντες τους : Λαζαρίδη Σπυρίδων του Ιωάννη , Κατσούδα Κων/νο του Αθανασίου , Φλώτσιο Αλέξανδρο του Χρήστου , Παπαδιά Γεώργιο του Σεραφείμ , Παρασκευόπουλο Παναγιώτη του Γεωργίου , Γεωργόπουλο Παναγιώτη του Γεωργίου , Γιωργιόπουλο Άγγελο του Χρήστου ,Γρίτσα Παναγιώτη του Βασιλείου ,Σεβαστόπουλο Ευάγγελο του Βασιλείου κι αφού η νομιμοποίηση αυτή από κανέναν δεν αμφισβητήθηκε   ...
Ο Πλειοψηφών Σύμβουλος κ. Λαζαρίδης Σπυρίδων  καλωσόρισε τα μέλη που εκλέχθηκαν από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες και τους οποίους  (αφού πρώτα  ευχήθηκε πολλές και καλές συνδικαλιστικές επιτυχίες για το καλό του κλάδου  και του Δασικού Κεφαλαίου της Χώρας)  τους κάλεσε ,  να υποβάλλουν υποψηφιότητες για τα διάφορα αξιώματα της Ομοσπονδίας και ύστερα από μυστική ψηφοφορία να καταλάβουν το αξίωμα για το οποίο θέτουν υποψηφιότητα . 

Μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων και τη μυστική ψηφοφορία που ακολούθησε η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου  που προέκυψε είναι η εξής: 
Παπαδιάς Γεώργιος Πρόεδρος 
Γιωργιόπουλος Άγγελος Αντιπρόεδρος 
Φλώτσιος Αλέξανδρος Γενικός Γραμματέας
Σεβαστόπουλος Ευάγγελος Ταμίας 
Κατσούδας Κωνσταντίνος Οργανωτικός Γραμματέας (Γραμματέας Τύπου) 
 Μέλη : Γεωργόπουλος Παναγιώτης,  Γρίτσας Παναγιώτης,  Λαζαρίδης Σπυρίδων , Παρασκευόπουλος Παναγιώτης

Καλή και δημιουργική θητεία ευχόμαστε σε όλους !
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου