Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ OΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ "ΤΟ ΒΡΑΣΤΟ" ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ



ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ OΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ "ΤΟ ΒΡΑΣΤΟ" ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΘΕΡΑΙΤΩΝ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.

Στην περιφέρεια (ΣΥΠΟΘΑ) είχαν προσφύγει οι ιδιοκτήτες της γνωστής - σε παλιούς και νέους Χαλανδράιους και επισκέπτες της πόλης - ταβέρνας "ΤΟ ΒΡΑΣΤΟ" στο Πολύδροσο, ενάντια στην έκθεση αυτοψίας που οδήγησε στην απόφαση σφράγισής του από τον Γερολυμάτο και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Απόφαση που δημιούργησε μεγάλη τριβή στον δήμο, αφού πρόκειται για μια από τις λίγες εναπομείνασες ιστορικές ταβέρνες της πόλης.

Το ΣΥΠΟΘΑ δικαίωσε την ιστορική επιχείρηση αλλά ο δήμος θέλει να συντηρήσει την φασαρία.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ "ΔΙΚΑΙΩΣΗ" ΤΩΝ "ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ" ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ. (Ούτε τον λήγοντα δεν πιάνει σε ότι κάνει).

Και βέβαια ο δήμος συνεχίζει να μοιράζει αφειδώς χρήμα σε δικηγόρους για .... γνωμοδοτήσεις, σου λέει.

Είναι ένα θέμα που όσο ο ακατανόμαστος ήταν μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου δεν επέτρεπε στην ΠΛΑΤΕΙΑ να ασχοληθεί.
Απλά ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕ αυτή την φάμπρικα των "γνωμοδοτήσεων" επί παντός επιστητού από την ομάδα δικηγόρων της διοίκησης.
(Και αυτοί - ένας εξ αυτών - του έκαναν αγωγές για να μάθει).

Τώρα που παραιτήθηκε και την θέση του πήρε η Λούλα, θα σας δείχνουμε και μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις αυτής της ιστορίας για να δείτε αν φωνάζουμε πάλι άδικα.

Για όλα - σχεδόν - τα θέματα του δήμου λοιπόν δίνεται εντολή (και μερικά κατοστάρικα ευρώ) στον δικαιόρο να πει την γνώμη του.

Και βέβαια μετά ποιος αιρετός να πει ότι δεν έπρεπε να γίνει "έτσι" και έπρεπε να γίνει "αλλιώς". Αφού το είπε - σου λέει - ο δικαιόρος, πώς λες εσύ να γίνει αλλιώς.

Και οι μεν δικαιόροι δημοτικοί σύμβουλοι δεν μιλάνε γιατί υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη ("πώς να βγάλω off τον συνάδελφο" σου λέει ό άλλος) ενώ εμείς οι άλλοι .... δεν ξέρουμε, αφού δεν είμαστε δικαιόροι.

ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αντικαθίσταται έτσι από την ΔΙΚΗΓΟΡΟΚΡΑΤΙΑ.

Λες και υπάρχει θέμα που αν ρωτήσεις δύο δικαιόρους δεν θα πάρεις δύο (τουλάχιστον) διαφορετικές γνώμες.

Για να επανέλθουμε όμως στο ΒΡΑΣΤΟ λοιπόν, εγκρίνανε χρήμα για τον δικαιόρο για να τους πει τι να κάνουν τώρα που η Περιφέρεια δεν τους έδωσε δίκιο.

Αλλά αυτοί σου λέει πρέπει να το κλέισουν το μαγαζί.

Πάρε 6 πράσινα για να μας πεις κε δικαιόρε πώς θα το κλείσουμε!

Κρίνε τώρα εσύ .....

ΝΑΤΟ:
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου