Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΒΑΡΙΔΙ...

του Γ. Παπιδά
Νομίζω ότι ωρίμασαν πλέον οι συνθήκες να ασχοληθούμε με ένα δομικό πρόβλημα της κυβέρνησης Τσίπρα και αυτό δεν είναι άλλο από τον Καμένο...
Και δεν αναφέρομαι σε όλους τους μετέχοντες στο πολιτικό σχήμα Ανεξάρτητοι Έλληνες γιατί υπάρχουν και αξιόλογα στελέχη τα οποία θα μπορούσαν να προσφέρουν και ορισμένα από αυτά ήδη προσφέρουν στο κυβερνητικό σχήμα.
Συνήθως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και το κεφάλι στην προκειμένη περίπτωση όχι απλώς βρωμάει αλλά ζέχνει απελπιστικά!!
Με τον Καμένο συνεταίρο δυστυχώς δεν κάνεις αριστερή πολιτική αλλά πολιτική παραμονής στην εξουσία και μόνο..
Αν ο μοναδικός σου στόχος είναι η πάση θυσία παραμονή στην καρέκλα υπάρχουν και άλλοι πρόθυμοι σύμμαχοι να σε στηρίξουν..
Όχι βρε αδερφέ ο καμένος ο Καμένος..
Τον ενόχλησε ο Μουζάλας και το ότι είπε Μακεδονία τα Σκόπια..
Ο Μουζαλας δεν είναι ένας τυχαίος υπουργός. Είναι ένας επιτυχημένος στον τομέα του υπουργός που κατάφερε και καταφέρνει να διαχειριστεί το μέγα θέμα των νόμιμων ή παράνομων μεταναστών με σχετική επιτυχία αναλογικά με τα μέσα που διαθέτει..
Τι έγκλημα λοιπόν έκανε ο Μουζαλας?
Είπε λέει τα Σκόπια Μακεδονία?
Ε και λοιπόν?
Όταν τα λέει η Μερκελ , ο Ομπαμα και ολοι οι άλλοι "φιλοι" και "συμμαχοι" τι κανει ο Πανουλης?
Παιζει playmobil με τα στρατιωτακια του και στρωνει χαλια μεταξωτα για να πατησει στην αμμο της Σαλαμινας...αυτος ο υπερανω διαπλεκομενος συνεταιρος του Αλεξη...
Κανει την μια κωλοτουμπα μετα την αλλη σε πιο βασικα και καυτα θεματα οπως το ασφαλιστικο , το φορολογικο και της φτωχειας της ελληνικης κοινωνιας και βγαζει κορωνες αγανακτησης επειδη ο πετυχημενος Μουζαλας τολμησε να αποκαλεσει τα Σκόπια Μακεδονια!!
Τι απυθμενη υποκρισια θεε μου!!
Απο την αρχη βεβαια της αλλοπροσαλης συμμαχιας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπηρχαν φωνες που στηλιτευαν την συνεργασια αυτη ως ετερολκητη και καταδικασμενη σε ναυαγιο αργα ή γρηγορα..
Δυστυχως ομως η ευτυχως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πετυχε αυτοδυναμια σε καμια εκλογικη αναμετρηση με αποτελεσμα να χρειαζεται δεκανικι.
Την ιδια περιοδο το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ εμοιαζαν πολυ αποδυναμωμενο και γεματοι απο ακραια μνημονιακα βαριδια στους κολπους τους οπως ο Βενιζελος , ο Λοβερδος και πολλα αλλα καλοπαιδια της διαπλοκης και των μνημονιων...
Αυτο το οποιο μπορει να κανει ο Τσιπρας στην παρουσα φαση και μεχρις οτου δουμε τι αποτελεσμα θα εχουν οι διαπραγματευσεις που κανει με το κουατρετο των τοκογλυφων για ασφαλιστικο , φορολογικο, χρεος, ειναι ενας γεναιος ανασχηματισμος μεσω του οποιου θα απομακρυνθουν οι διαφοροι καμενοι και θα προωθηθουν αφθαρτες και υγειεις δυναμεις απο τα υπολοιπα κομματα της δημοκρατικης συμμαχιας και των ΑΝΕΛ ανα περιπτωση...
Μονο ετσι θα παει παρακατω το καρο και μονο ετσι θα ξεφορτωθει τα βαριδια τυπου Καμενου!!
Ειναι και αυτο μια ευκαιρια μπας και ξεκολησουμε απο το βημα σημειωτον που κανουμε τωρα δυιλιζοντας τον κωνωπα και καταπινοντας την καμηλο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου