Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΚΑΓΚΕΛΑ - ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΑΝΤΟΥ .... και λουκέτα η νέα παιδαγωγική αισθητική στις παιδικές χαρές του δήμου! HEIL!

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΣΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ .... ΘΛΙΨΗ ΤΗΣ ΑΚΑΚΙΩΝ!

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΑΚΙΩΝ - ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΠΗΚΑΝ. ΕΝΑ ΒΑΨΙΜΟ ΣΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ;;;;
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙKΟ ΧΡΩΜΑ.



 ΓΙΑΣΕΜΙΩΝ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΙΟΣΣΕ








Στο Πολύδροσο η "παρέμβαση" Γερολυμάτου στις παιδικές χαρές (Γιασεμιών και Ακακιών - στην πλατεία και το "κλειστό" όπως τα λένε οι πιτσιρικάδες στην γειτονιά) ολοκληρώνεται.

Με το πόσο κοστίζει αυτή η επιβεβλημένη  από την μνημονιακή επιτροπεία παρέμβαση θα ασχοληθούμε άλλη φορά.

Πρόκειται για την "εναρμόνιση" των παιδικών χαρών με τις προδιαγραφές ασφαλείας που επέβαλλε το 2013 κια 2104 ο Φούχτελ για να δοθεί κατά TUV πιστοποίηση ασφαλείας στις παιδικές χαρές των δήμων και να πουλήσουν οι βορειοευρωπαίοι όργανα παιδικών χαρών και δικά τους χρώματα βαφής στους ελληνικούς δήμους με το ζόρι. Μόνο αυτά σου λέει είναι ασφαλή και πιστοποιημένα. ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. Μόνοι τους πιστοποιούν, μόνοι τους πουλάνε, κατάλαβες;

Τα συλλογικά όργανα της αυτοδιοίκησης κατ' επανάληψη έχουν τοποθετηθεί και παίρνουν αποστάσεις από τις επιβαλλόμενες από το "κλιμάκιο" αλλαγές και ζητούν να αναλάβουν οι τεχνικές υπηρεσίες των δήμων (και όχι μια ιδιωτική εταιρία) την πιστοποίηση ασφαλείας των παιδικών χαρών (ΕΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΤΟ 2014) ενώ και φέτος το ΔΣ της ΚΕΔΕ ζήτησε νέα παράταση και διεκδικεί  για τις παρεμβάσεις που επιβάλλονται στις παιδικές χαρές να χρηματοδοτηθούν οι δήμοι από το Ευρωπαϊκό Πράσινο Ταμείο. (Θέλετε "μεταξωτά βρακιά" κύριοι της ΕΕ; ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ).

Όσοι αυτοδιοικητικοί  έχουν δεσμευτεί να είναι καλά και υπάκουα παιδιά έσπευσαν να υλοποιήσουν μην περιμένοντας το αποτέλεσμα των διεκδικήσεων της ΚΕΔΕ.
Οι μνημονιακότεροι του μνημονίου που λέμε; Εκείνοι που έκλεισαν τα νομικά πρόσωπα του δήμου μας για πλάκα;
 Ε ΑΥΤΟΙ!

Είναι θέμα "ασφάλειας των παιδιών" σου λέει.
Και τρέχουν να κάνουν παρεμβάσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ με όργανα βορειοευρωπαϊκής βεβαίως προέλευσης όπως ακόμα και τα χρώματα βαφής αντί να συντηρήσουν  λελογισμένα, οικονομικά  και ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ τις παιδικές χαρές, όπου χρειάζονται συντηρήσεις.

Πρέπει να σπεύσουν να υλοποιήσουν τις ... " νόρμες" βλέπεις, αφού έχουν πηδήξει τους πολίτες τους στην υπερφορολόγηση και έχουν μαζέψει 18 μύρια που κάθονται και πρέπει να βρουν πώς θα τα δώσουν στα .... αφεντικά (Γερμανούς, Αυστριακούς κλπ).
Είναι να περιμένουμε την ΚΕΔΕ τώρα και τις διαπραγματεύσεις της;
Εμείς ΤΟΥΚΑ ΠΡΟ ....

Τα έχουμε πει κατ' επανάληψη από την ΠΛΑΤΕΙΑ για τις παιδικές χαρές, γιατί εμείς δεν μιλάμε κατόπιν εορτής για τα σοβαρά: http://stinplatia.blogspot.gr/2014/06/blog-post_4260.html

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ - Βρακί δεν έχει ο κώλος μας, λουλούδια θέλει η (άντε πρωί - πρωί)

Για να γυρίσουμε όμως στο Πολύδροσο και στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΙΟΣΕ και στα μικρά μεν αλλά σημαντικά:
Μας μεταφέρθηκε γκρίνια των  πισιρικάδων της γειτονιάς για το καγκέλωμα της παιδικής χαράς.

Και δεν το λέει η Πλατεία που ξέρει ότι αυτές είναι οι Deutche Normen: ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Τα παιδιά του Πολυδρόσου μου το είπαν και το μεταφέρω.

Πολύ κάγελο ρε φίλε.
Πολύ κάγκελο στην Ευρώπη .... που έπεσε το τείχος του Βερολίνου και πανηγυρίζαμε για τον άνεμο της αλλαγής  (γαμώ τους SCORPIONS).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου