Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΗ: Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης


 Η Δημοτική κίνηση ΠΕΝΤΕΛΗ εν δράσει, θέλοντας να στηρίξει τους πολίτες του Δήμου μας που έχουν ανάγκη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, εγκαινιάζει τη συνεργασία που ξεκίνησε πρόσφατα με το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, σας καλεί σε εκδήλωση που διοργανώνει την Κυριακή 17 Απριλίου στις 18.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσιών, (πλατεία Αγίου Γεωργίου και 17ης Νοεμβρίου) προκειμένου να ενημερωθείτε και να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή, προσφέροντας έμπρακτη βοήθεια, συμπαράσταση και αλληλεγγύη.

Στην εκδήλωση, μέλη του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Χαλανδρίου θα ενημερώσουν για την δομή, τον τρόπο λειτουργίας του αλλά και την μέχρι τώρα εμπειρία τους. Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου παρέχει ΔΩΡΕΑΝ πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη σε όλους τους πολίτες που έχουν ανάγκη (ανασφάλιστους, άπορους, άνεργους) χωρίς καμία διάκριση. Η λειτουργία του στηρίζεται σε εθελοντική προσφορά όλων των συντελεστών λειτουργίας του, ιατρών, νοσηλευτών, κοινωνικών λειτουργών, ψυχολόγων, οδοντίατρων και φαρμακοποιών με βάση την αρχή της αλληλεγγύης και της αμοιβαίας προσφοράς.

Παράλληλα λειτουργεί Φαρμακείο όπου μπορούν να απευθύνονται άνεργοι, ανασφάλιστοι, άποροι, αλλά και όλοι οι πολίτες που πλήττονται από την κρίση και βρίσκονται σε αδυναμία πρόσβασης σε γιατρούς και φάρμακα.

Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς! Κάθε προσφορά είναι πολύτιμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου