Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Eγκρίθηκε η μελέτη για πεζογέφυρα στη Λεωφόρο Αναπαύσεως από την Περιφέρεια Αττικής








Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016, εγκρίθηκε η σύναψη και οι όροι της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Βριλησσίων για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο:

«Μελέτη πεζογέϕυρας στη Λεωϕόρο Αναπαύσεως του Δήμου Βριλησσίων για την ασϕαλή διάβασή της από τους μαθητές στην συμβολή της οδού Αγιάσου με την Λεωϕόρο Αναπαύσεως», συνολικού προϋπολογισμού 24.600,00 €.

Ο Δήμαρχος κ. Ξ.Μανιατογιάννης δήλωσε πως η κατασκευή της πεζογέφυρας αποτελεί σημαντικό έργο πρωτίστως για την ασφάλεια των μαθητών και των πεζών και δευτερευόντως, για τη λειτουργική σύνδεση των Άνω Βριλησσίων με το κέντρο της πόλης.

Κατά την ίδια συνεδρίαση, εγκρίθηκαν και άλλα δύο έργα του Δήμου Βριλησσίων που αφορούν σε εργασίες συντήρησης – βελτίωσης αντλιοστασίων δημοτικού δικτύου ύδρευσης στις οδούς Σολωμού, Αγιάσου, Αϕροδίτης και Κύπρου, συνολικού προϋπολογισμού 24.500,00 € και εργασίες σύνδεσης τριών σχολείων των Βριλησσίων (2ο Λύκειο, 2ο Γυμνάσιο, 2ο Νηπιαγωγείο) με δίκτυο φυσικού αερίου, έργο συνολικού προϋπολογισμού 24.000,00 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου