Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Απάντηση σε δημοσίευμα της ΠΛΑΤΕΙΑΣ

Διαβάζοντας το άρθρο που αναρτήσατε σήμερα Παρασκευή 6 Μαίου στην ιστοσελίδα σας σχετικά με τις επιχορηγήσεις  των τραπεζών σε Νομικά Πρόσωπα  μου δημιουργήθηκε μια απορία. 

Αναφέρεστε σε επιχορήγηση που έλαβε το Κοινωνικό Ιατρείο Χαλανδρίου. 

Εύκολα ο αναγνώστης  μπαίνοντας στο site που παραπέμπετε διαπιστώνει ότι η επιχορήγηση των 500 ευρώ της Eurobank είχε σαν αποδέκτη το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και μάλιστα δόθηκε όχι ως χρηματικό ποσό αλλά σε είδος. Και η απορία μου είναι η εξής: Εσείς δεν επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα για να επιβεβαιώσετε τον αποδέκτη της επιχορήγησης; Και αν ναι με πόση επιπολαιότητα μπορείτε να αρθρογραφείτε και να εμπλέκετε τον οποιοδήποτε  σε διαπλοκές και εκλεκτούς επιδοτούμενους;

Ως μέλος του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Χαλανδρίου ενημερώνω εσάς και τους αναγνώστες της εφημερίδας σας ότι είμαστε  μια αυτο-οργανωμένη και αυτό- διαχειριζόμενη συλλογικότητα πολιτών  (δηλ. δεν έχουμε νομική μορφή , διοικητικά συμβούλια και ΠΡΟΕΔΡΟ ) που δεν ΠΗΡΑΜΕ επιχορήγηση αλλά ούτε θέλουμε να έχουμε καμία οικονομική εξάρτηση από επίσημους κρατικούς φορείς ή ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης.

Παρέχουμε εθελοντικά εντελώς δωρεάν, υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη , ανασφάλιστους, άπορους και άνεργους ασθενείς,  Έλληνες, μετανάστες και πρόσφυγες  χωρίς καμία διάκριση.

Πιστεύοντας ότι δεν θα θέλατε  να σταθείτε εμπόδιο στο έργο μας, θα παρακαλούσα να δημοσιεύσετε την επιστολή μου .Επίσης, καλό θα ήταν διορθώνοντας το άρθρο σας να αναφερθείτε στο γεγονός ότι η επιχορήγηση του Κοινωνικού Παντοπωλείου αφορούσε σε είδος και όχι σε χρηματικό ποσό διότι ο τρόπος γραφής σας υποτιμά τη νοημοσύνη των αναγνωστών σας.

Όλγα Καμπούρη
Μέλος του Κ.Ι.Α. Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου