Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Φιλώζωοι του .... κώλου



Εγώ δεν είμαι φιλόζωος.
Όπως δεν είμαι φιλάνθρωπος.

Έχω χεσμένους τους επαγγελματίες φιλώζωους με τα bazaar και τα ντου στον δημόσιο κορβανά.
Έχω χεσμένους όσους λένε ότι είναι φιλόζωοι γιατί ταΐζουν με τα αποφάγια τους τα αδέσποτα και τους αστέγους.

Τα αδέσποτα που οι φιλόζωοι έχουν ως πρώτη τους μέριμνα την στείρωση ώστε να εξαφανιστούν από τις πόλεις των .... επαγγελματιών φιλοζώων και να παίρνουν κανένα φράγκο οι κολλητοί του κόλπου κτηνίατροι.

Τους άστεγους που οι τράπεζες τους πήραν τα σπίτια και τα κανάλια που χρηματοδοτούνται από την τραπεζική διαφήμιση (βλέπε παρακάτω) μαζεύουν τρόφιμα για να τους ταϊσουν που είναι άστεγοι με χορηγίες από τους άλλους βεβαίως βεβαίως.

Έχω τσαντιστεί με όσα έχω διαβάσει από "φιλόζωους" που βρήκαν ευκαιρία να αποδείξουν την κοινωνική τους ευαισθησία στο περιστατικό της Κοζάνης με τα "δολοφονικά ροτβάιλερ".

Αλλά και τους άλλους ΤΑ ΖΩΑ που βρήκαν ευκαιρία να τα βάλουν με όλα τα ζώα που δεν πρέπει να ζουν στις πόλεις τους..

Το τι μαλακία έχει γραφτεί  από ΑΣΧΕΤΟΥΣ είναι απίστευτο.

Που ομιλούν ενώ παραδέχονται ότι η μόνη τους σχέση με τα σκυλιά είναι ότι "ταϊζουν όλα τα σκυλιά της γειτονιάς" (αν δεν είναι από εκείνους που λένε ότι τα σκυλιά είναι για το χωριό μόνο).

Φιλόζωοι λοιπόν Αλλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ!
Αγαπάνε τα αδέσποτα σου λέει.

Πύραυλο όμως με έκανε και με έσπρωξε να γράψω,  η ρήσις ενός μεγάλου ΜΑ....., συγνώμη ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ (τρελαίνεται που είναι επιστήμονας, το λέει συνέχεια και εκ του πτυχίου του νομίζει ότι εκπορεύεται η γνώσις για όλους και για όλα και το βεβαίως  το δικαίωμά του να προσβάλλει τους γύρω του ο αρχιΜΑ...επιστήμονας) που σκοπό είχε εχθές  να ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ και τίποτε άλλο.

"Τι άνθρωποι είναι αυτοί που επιλέγουν ένα ροτβάιλερ" είπε ο αρχηγός - ΜΑ .....

Και μόλις του υπέδειξαν ότι τον ακούει κάποια που επέλεξε ένα ροτ να ΖΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ επέμεινε φψνάζοντας: "Τι άνθρωποι μπορεί να επιλέγουν ένα τέτοιο σκυλί"; έλεγε απαξιωτικά ο αρχιΜΑΛΑΚΑΣ.

Σκέφτηκα να πάω κατά εκεί μια βόλτα με ένα κανισάκι που ξέρω. και όταν απλώσει το ξέρό του να το χαϊδέψει να τον αφήσω για να γελάσω με το πόσο μαλάκας είναι.

Έχοντας ΖΗΣΕΙ από μικρός με σκυλιά διαφόρων ειδών αναζήτησα το καλύτερο  σκυλί μου για την περίπτωσή του αρχιμαλάκα: Ένα  αρσενικό πεκινουά, γέννα της σκυλίτσας μου παλιά,  που το δώσαμε σε έναν συγγενή και είχε γίνει .... ωραίος.
Να ζούσε ακόμα,  να  τον χαζεύω τον αρχιμαλάκα να το πλησιάζει το "γλυκούλι"  και να τρέχει για ράμματα.

Θα μου πεις ότι αν ήταν ΡΟΤ δεν θα έτρεχε για ράμματα αλλά θα έχανε το χέρι του ο αρχιΜΑ, ΑΝ ΤΟ ΡΟΤ είχε τον χαρακτήρα του ΚΙΝΕΖΟΥ.

Ε να εξαφανιστούν τότε όλοι οι πάνω από 185 άνθρωποι για να μην νιώθουν άβολα κάτι τάπες με ύψος 1 και ένα milco, μούσι και ιδέα,  σαν τον αρχιΜΑ.....

ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!
Ή μάλλον το ξέρεις αλλά προσπαθείς να το κρύψεις.

Οι άνθρωποι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ κάνουν τα σκυλιά με τα οποία ζουν ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.
Είτε είναι ροτβάιλερ, είτε είναι τσιουάου, είτε είναι ημίαιμο.
Έχεις πάει εσύ που λες αυτές τις μαλακίες για τα "φονικά Ροτβάιλερ" να μπεις σε στάνη που φυλάει Έλληνας τσοπανόσκυλος (ελληνικός ποιμενικός δια τους ειδικούς) χωρίς να είναι μαζί ο τσοπάνος;
Θα μπεις;
Ολόκληρος;

Μας τα έχεις πρήξει αρχιΜΑ .... με τις προσβολές σου και θα ανέβω επάνω!
 ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ! Που θα φωνάζεις "ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ";
ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΛΙΟΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ!
ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ!

Άντε  ΚΟΝΤΟΜΑΪΜΟΥ γιατί  εξαντλείς την υπομονή μου!

Αλλά και κάτι ακόμα μια και πιάσαμε σκυλοσυζήτηση αναγνώστη μου.

Εκτός από τον ΜΑλάκα με έκαναν πύραυλο και μερικοί επαγγελματίες φιλόζωοι ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ βεβαίως βεβαίως: "Αυτοί που επιλέγουν λέει κουτάβι ράτσας δεν είναι καλοί φιλόζωοι - λέει - γιατί οι καλοί παίρνουν αδέσποτα από τις φιλοζωικές".

Η απάντησή μου είναι απλή σε αυτόν που τα λέει και κατ' αναλογία: Εμείς που ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΑΣ ξέρουμε γιατί το θέλουμε από κουταβάκι στην οικογένεια. Εσύ κάνε αλλιώς άμα πάρεις σκυλί σπίτι σου. Από εμένα  είναι απολύτως σεβαστή η επιλογή σου.

Εγώ πάντως το μέλος της οικογένειάς μου έτσι θέλω να το επιλέξω!
Και την γκόμενά μου την διαλέγω ΕΓΩ!
Και δεν σου δίνω το δικαίωμα να με κρίνεις, ούτε να με χαρακτηρίζεις.

Καμία υποχρέωση δεν έχω να λύσω το πρόβλημα που δημιούργησε ένας άλλος "φιλόζωος" αφήνοντας τον σκύλο του στο δρόμο για να παίρνεις εσύ επιδότηση.

Εμείς που ζούμε με σκυλιά για ένα μόνο δεχόμαστε να κριθούμε: Αν δημιουργήσουμε άλλο ένα αδέσποτο.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΚΡΙΤΗ;
Δεν κατάλαβες!
 Γιατί "πουλάς" φιλοζωία αλλά δεν ζεις με ζώα.

ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου