Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ ΕΠΣΑ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ



Την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πανηγύρισε το Χαλάνδρι για δεύτερη φορά στη ιστορία του θριαμβεύοντας του Ηλυσιακού με 3-0 στον τελικό της Ριζούπολης!

Μπροστά σε 1.000 θεατές, που βρέθηκαν εχθές στις εξέδρες του «Γεώργιος Καμάρας» Οι πράσινοι παρουσιάστηκαν πιο ψυχωμένοι και έδειξαν ότι ήθελαν πιο πο΄λύ το βαρύτιμο τρόπαιο και το κατέκτησαν δίκαια!

Οι παίκτες του Δήμου Τσιμιλιώτη μπήκαν πιο δυνατά και στο 17 ‘/ ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με κοντινή προβολή του Τσίτσαρη.

Το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τους ποδοσφαιριστές του Χαλανδρίου, οι οποίοι στο 49’ ζευγάρωσαν τα τέρματά τους. Συγκεκριμένα, έπειτα από σέντρα του Σκούμα, ο Φούντας στην προσπάθειά του να αποκρούσει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα τους ομάδας του!

Η διαφαινόμενη νίκη του Χαλανδρίου απέκτησε διαστάσεις θριάμβου στο 68’ με καταπληκτική ατομική προσπάθεια και όμορφο πλασέ του Πατσιαβούρα, μέσα σε αποθέωση από τους φίλους της ομάδας των βορείων προαστίων!

Διαιτήτευσε ο Σφακιανάκης.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σηφάκης, Μέξης, Χατζηγιαννακός (29’ Φούντας), Συριόπουλος, Παπαδημητρίου, Αμανατίδης, Στρίγγας (56’ Σαμπανάι), Τζώρτζης, Ιωάννου (46΄’ Πουλάκος), Θανόπουλος Δ., Σταύρου.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Δήμος Τσιμιλιώτης): Κατσιούλης Φ., Λαζάρου (84’ Καγιώργης), Ζούτνα (74’ Λειβαρτζινός), Θανόπουλος Μ., Φελέκης, Λουκάς, Τσίτσαρης, Κατσιούλης Α. (63’ Πατσιαβούρας), Μπιζάς, Σκούμας.

Επιμέλεια: Κώστας Παλαιολόγος
http://www.bankasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου